Vacanta pe ultima suta de metri

iulie 10, 2017 By

Vacanta pe ultima suta de metri

 

 

Toti ne dorim sa mergem in vacanta, sa ne relaxam pe o plaja sau sa vizitam diferite orase noi, dar nu tot timpul stim din timp unde sau cand vom pleca. De aceea este bine ca tot timpul sa avem o lista pregatita cu lucrurile esentiale pentru o calatorie, deoarece astfel nu vom sta mult sa ne gandim ce sa ne impachetam atunci cand punem lucrurile intr-un troller de calitate, care va tine ani de zile.

In primul rand, cand calatorim cu avionul, trebuie sa tinem cont de compania aeriana si regulile de rigoare ale acesteia cand vine vorba de bagajul de mana si bagajul de cala; mai exact, sa ne incadram in limita de kilograme si in lista produselor admise in bagajul de mana.

Un alt lucru important este luarea in considerare a climei si a conditiilor meteo din zona respectiva Chiar daca destinatia aleasa e o insula la plaja, trebuie sa impachetam si haine mai groase, in caz ca se raceste sau ploua.

Produsele cosmetice pot fi puse intr-un portfard special, astfel cand ajungem la destinatie sa nu ne trezim ca samponul s-a varsat pe haine. De asemenea, nu trebuie sa uitam de crema cu protectie solara; este foarte important sa o avem la noi in special daca facem plaja pe durata vacantei.

Este foarte practic sa ai o lista pentru bagaje pregatita tot timpul:

  1. Troller mare
  2. Bagaj de mana, rucsac sau geanta
  3. Portfard cosmetice sau o punga din plastic transparenta – pentru calatorii cu avionul
  4. Incarcatoare pentru dispozitive: telefon, tableta, laptop, baterie externa, etc.
  5. Perna pentru avion sau autocar/masina
  6. Haine si incaltaminte in functie de vreme si o umbrela
  7. Carti, reviste, casti pentru muzica preferata
  8. Documente, pasaport, card si bani.

 

Fie ca mergem intr-o calatorie in scop de serviciu neanuntata sau o vacanta pe ultima suta de metri, daca avem pregatita o lista cu tot ceea ce avem nevoie pentru o calatorie perfecta, totul va fi mai usor si vom scapa de stresul pe care multi il au atunci cand isi fac bagajele si se grabesc, uitand ceva inevitabil.


Fii practic si calatoreste cu stil alaturi de bagajele si accesorile potrivite pentru o calatorie de neuitat!