blog
Auto

Inchirieri masini din Bucuresti

iulie 4, 2017 By

Inchirieri masini din Bucuresti

Luxul de a conduce o masina personala nu mai este in asa mare voga cum era acum cativa ani. Ideea de a conduce s-a dezvoltat mult in fata noastra si cu siguranta a ajuns la stadiul in care acest mijloc de transport este luat ca atare. Imagineaza-ti ca pleci intr-un concediu, iei un avion de la statia X spre destinatia Y, ei bine acolo cel mai usor te-ai deplasa cu o masina, de ce sa te chinui sa mergi cu masina mii de kilometrii cand poti de fapt sa economisesti timp pretios utilizand un mijloc de transport aerian dupa care sa te bucuri de o plimbare cu o masina inchiriata, masina care nu aduce alte griji la pachet, la aceasta masina nu trebuie sa va faceti griji pentru mentenanta masinii sau anul de fabricatie pentru ca regula generala spune ca in deplin mentenanta sau toate serviciile necesare pentru buna functionare a masinii sunt suportate de catre firma de inchiriat.

Pentru acest subiect, in topul companiilor de inchiriat masini este si comapnia Ascar, care iti pune la dispozitie o gama larga de masinii cu diverse forme pentru vacanta ta si a familiei tale. Doresti sa faci o vizita in Bucuresti sit e streseaza gandul ca traficul este infernal si nu stii ce autobus sa folosesti? Echipa Ascar iti vine in ajutor cu cele mai bune optiuni de inchiriere masini, oricand te vei hotari, poti apela linia non-stop unde un consultant Ascar te poate tine la curent cu toate detaliile necesare unei inchirieri de autovehicul. Pe langa optiunea de masina 100% functionala in conditii optime si de siguranta, mai exista si optiunea de o prelua dintr-o anumita locatie si de a plasa in alta locatie, vezi ce simplu este acum sa te bucuri de transportul cu o masina care iti este complet sigura?

Apeleaza cu incredere la serviciile Ascar.ro pentru vacanta ta sau pentru calatoria ta de afaceri, iti va usura stresul cauzat de gasirea transportului ideal si iti va oferii cele mai bune conditii de siguranta si functionare, in plus te poti bucura si de confortul de a conduce o masina noua cu toate functiile acesteia.