Transforma-ti hobbyul in mica afacere

octombrie 7, 2016 By

Iti place sa croiesti? Ti-ai cumparat o masina de cusut si te relaxezi croind sau in timp ce cosi ceva? Iti place sa creezi lucruri handmade din panze si sa le daruiesti? In zilele noastre, masina de cusut este la fel de buna intr-o casa, precum sunt masinile de calcat, de spalat vase sau de spalat haine. Fie ca ai de cusut un tiv, fie ca vrei sa cosi un model pe un prosop sau pur si simplu sa creezi ceva, masina de cusut te scapa de cusutul de mana si este foarte utila in casa. Atunci cand iti achizitionezi o masina de cusut este foarte important sa cumperi si acele potrivit. Ace masina de cusut sunt multe dar nu toate se potrivesc oricarei masini de cusut. Fiecare masina de cusut are particularitatea ei iar acele normale de cusut, clar nu se potrivesc de exemplu la masinile de cusut care au si optiunea de brodare.

Daca ai o mica masina de cusut in casa poti incepe sa iti transformi hobbyul intr-o mica afacere. Daca te-ai saturat sa iti cauti hainele de care ai nevoie pe marimea ta, daca vrei sa porti haine unicat, acum te poti apuca de croit si cusut hainele pe care ti le doresti. Cum poti face asta? Iata cum iti poti transforma hobbyul intr-o mica afacere:

  • Completeaza-ti setul de cusut cu metru de croitorie, ace de cusut de toate felurile si o gama cat mai variata de ate

  • Deseneaza-ti cat mai multe modele de haine pentru adulti

  • Incearca sa croiesti haine pentru copii

  • Lucreaza doar cu materiale naturale si de calitate

  • Investeste timp in aceasta activitate

  • Exerseaza cat mai mult

  • Ai incredere in tine

  • Fa-ti reclama printre prieteni

Incepe intai cu produse simple. O bluza sau fusta croita si cusuta frums iti poate deschide drumul spre o afacere de success. Produsele handmade au creat de-a lungul timpului istorie si au devenit adevarate piese de statement. Nu mai sta pe ganduri si creeaza piese mici dar durabile atat pentru garderoba ta cat si a prietenilor tai. Cu cat exersezi si lucrezi mai mult, cu atat te vei perfectiona mai bine. Masina de cusut poate fi oricand pusa la munca, tu poti lucra foarte usor daca ai acele care trebuiesc si atele speciale pentru masina de cusut.

Alege ace masina de cusut potrivite, scoate sablonul, taie materialul , pune ata potrivita si apuca-te de cusut! Nu ai ce regreta, iar in timp poti sa iti faci propriul tau atelier!