blog
Personale

Bijuteriile din argint sunt bijuteriile cu puteri magice

octombrie 7, 2016 By

Inele, bratari, cercei, coliere, lantisoare subtiri, diademe sunt podoabele care impodobesc frumos trupul femeiesc dar si cel barbatesc. Create din material pretios precum aurul sau argintul, aceste bijuterii au fost inca din Antichitate foarte apreciate. Daca in Antichitate se faceau bijuterii din otel, tabla, in zilele noastre, se poarta bijuteriile din aur dar mai ales din argint. Daca aurul este considerat a fi metalul pretios al zeilor, argintul este metalul pretios care purifica organismul si sufletul uman. Designerii din lumea intreaga, au creat in timp diverse modele de bijuterii din argint si au imbinat armonios pietrele pretioase cu metalele pretioase precum argintul sau aurul.

In istoria modei dar si in istoria bijueriilor, un loc aparte il au inelele din argint. Mici cu o piatra, masive sub diverse forme, inelele din argint au devenit piese de baza. In zilele noastre sunt la moda diverse iele din argint. In trendul anului aceste este inelul lat din argint, fiind un inel potrivit atat pentru tinutele office, casual sau elegante.

Inelele din argint, inelele care te protejeaza

Argintul este metalul pretios care are rolul de a curata organismul de energiile negative si de a te proteja de tot ceea ce ester au. Inelele din argint sunt acele inele care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba ta. Create din argint pur, cu un design deosebit, mereu la moda, inelele din argint au fost inca din vechime, inelele indragite de regi, regine, printese iar in zilele noastre de vedete.

In cultura europeana, inelul din argint a luat diverse forme. Cu pietre si mic, masiv si cu o piatra mare, sub forma de maimuta, sub forma de verigheta, creat special pentru degetul inelar, mare, mijlociu sau aratator, inelul din argint a suferit diverse forme si modificari. In cultura orientala, inelul din argint sub diverse forme este considerat a fi o buna amuleta. Purtat intotdeauna pe inelar, inelul din argint a fost si simbol al diverselor triburi si in timp al familiilor regale din Europa.

O piesa de rezistenta in cutia cu bijuterii este inelul lat din argint. Purtat la rochiile de seara impreuna cu un colier mare din argint si o bratare masiva din argint, inelul lat este bijuteria perfecta pentru a avea un outfit de success si pentru a atrage priviri asupra ta. Alege sa porti un astfel de inel si vei fi la moda mereu.