blog
Personale

Unde schiem iarna aceasta

septembrie 26, 2016 By

Statiunile montane din Austria ofera activitati atat pentru schiori amatori cat si pentru cei interesati si experimentati de fel. Regiuni precum Solden, Kitzbuehel, Kaprun ofera o paleta larga de activitati specifice, astfel ca ofertele de ski in Austria trebuie luate in considerare aceasta iarna!

Nu doar locatiile iti taie rasuflarea, ci si deliciile culinare. In Austria, ofera calitate punand pe “masa” o mare varietate de specialitati gastronomice din mai multe parti ale lumii. In bucataria austriaca se fac simtite influentele germane, maghiare, italiene si cehe. O alta delicatesa o reprezinta clatitele cu ciocolata si branza dulce, strudelul de mere, bomboanele Mozart, adevarate delicii specifice.

Alpii austrieci sunt binecuvantati cu un sezon lung si generos de zapada care este, in general, pufoasa chiar si pana in primavara tarzie. Astfel de zapezi predomina pe partiile ingrijite ale resorturilor austriece in care te invitam sa iti petreci vacanta de iarna. Spuneam ca Austria ofera mai multe variante pentru orice tip de schior, insa daca in grupul tau de prieteni se afla si non-schiori, nici ei nu se vor plictisi. Pentru non-schiori exista o multime de lucruri de facut si de vazut. Plimbarile cu sania trasa de cai si patinajul pe gheata sunt doua dintre zecile de activitati disponibile la cele mai multe resorturi. Cele mai multe statiuni de schi ofera minunate facilitati de spa pentru a te delecta, ofera atractii locale, magazine si buticuri unice austriace.

Resorturile de schi austriece sunt construite in jurul unor sate care exista in acele regiuni de secole, unde arhitectura si traditiile sunt parte integranta din viata de zi cu zi a comunitatii si a vizitatorilor sai. Chipuri prietenoase, restaurante gourmet, locatii cu incarcatura istorica si traditionala sunt la fiecare pas in frumoasa Austria. Odata ajuns aici pasesti automat intr-un alt loc, intr-un alt timp, cu o alta cultura.

Filadelfia Turism te trimite in mai multe resorturi. Ai de ales intre faimosul Targ de Craciun de la Viena, locatia Ad Laca din Ischgl, frumoasele pensiuni din Solden, hotelurile cu panorame desavarsite din Kappl si multe altele. Vezi aici toate ofertele de ski in Austria si alege oricare oferta deoarece toate sunt minunate!