blog
Interesante

Televizoare Samsung la cele mai bune preturi

mai 30, 2017 By

Televizoare Samsung la cele mai bune preturi

Credeti ca e timpul pentru un mic rasfat? Un rasfat pentru tine sau pentru tine si familia si prietenii? Atunci ce parere aveti despre achizitionarea unui televizor nou? Haideti sa discutam despre televizoare. Nu despre orice televizoare ci despre modelul celor de la Samsung, Smart Samsung 50KU6092. Echipa profesionistilor Samsung, au dorit, din nou, sa ofere cea mai buna experienta HDR clientilor sai. Fiind cunoscuti pentru crearea unor echipamente profesionale, ei in continuare isi imbunatatesc tehnologiile pentru a putea satisface nevoile consumatoriilor. Mai jos o sa va descriu principalele functii care fac sa merite sa va achizitionati un televizor Smart Samsung 50ku6092, un model futuristic, cu functii variate si cu multe optiuni de crestere a confortului.

Pentru acest model, echipa Samsung a integrat functia Tizen. Aceasta functie care are rolul de a ajuta clientul sa navigheze mai rapid si mai usor, prezinta cartea de vizita a echipei, deoarece dorinta furnizorilor este de a oferii clientilor o experienta cat mai excelenta. Functia ofera si o interfata cu care te poti familiariza usor. Pe langa aceasta functie, Samsung ofera si functia numita PurColor in combinatie cu Ultra Clean view, ambele functii au rolul de a oferii o experienta cat mai naturala clientului, de ii oferii cele mai naturale si vii culori. Acest model permite conectarea cu orice alt device, care sa permita redarea filmelor si a muzicii, precum si accesarea internetului. Acesta este un televizor smart, este cel mai recomandat gadget-urilor noastre deoarece simplifica mult utilizarea lor. Acum ai la indemana orice film, orice documentar pe care ti-l ofera internetul direct pe televizorul tau. Atentie, filmul de vizioneaza in calitate UHD, asta inseamna aproximativ o calitate Full HD inmultita de 4 ori, credeti ca faceti fata?

Astfel, un televizor cu o diagonala de 125 de cm, cu dimensiunile: 1128.9 x 654.4 x 63.2 mm(fara stand) si 1128.9 x 723.7 x 310.5 mm cu standul instalat, poate oferii cele mai frumoase nopti in familie, cele mai frumoase meciuri de fotbal cu prietenii, cele mai bune cursuri de gatit si cele mai interesante documentare. Produsul are o greutate de 13.2 kg si culoarea neagra, o culoare care se potriveste perfect in dormitorul dumneavoastra. Puteti vedea mai multe informatii pe http://tv-review.ro/.