blog
Interesante

Becuri Edison

mai 30, 2017 By

Becuri Edison

In prezent, cuvantul “bec” nu denota ceva special sau elegant, ei bine chiar daca nu denota, el poate fi un important obiect de décor care poate oferii camerei o nota de eleganta si relaxare. In acest sens, cei de la http://savelectro.ro/becuri-vintage/ va pun la dispozitie o gama variata de Becuri Edison (becuri denumite dupa creatorul lor) cu diverse design-uri.

In cadrul acestui site gasiti multe modele de becuri Edison care sunt din ce in ce mai cautate pentru camerele care denota eleganta si sic. In majoritatea pub-urilor sau cafenelelor de calitate intalnesti astfel de becuri. Important de adaugat este ca ele se integreaza in categoria becurilor economice si totodata, prin aspectul lor, creaza o lumina difuza si relaxanta. Cu ajutorul acestor becuri poti sa realizezi design-ul interior al oricarei camera sis a dai dovada de profesionism, sunt adecvate inclusive pentru decorarea gradinii. Aceste becuri economice sunt tot mai cautate deoarece prin incalzirea filamentului pot da lumina difuza speciala pentru fotografii, asta daca detii un Studio Foto. Datorita unei game largi de modele de becuri Edison – Vintage, putem spune ca exista o aplicabilitate generala a becurilor, fiind potrivite oricarui mediu si fiin cautate deoarece aceste becuri reprezinta ultima tendinta a modei in materie de iluminat. Un candelabru din lemn dotat cu becuri Edison cu siguranta are mult mai mult success decat un candelabru classic cu cristal. O veioza hand-made cu becuri Edison sigur este mai eleganta si rustica decat una cumparata cu un bec normal,alb. Astfel, pentru cele mai relaxante momente petrecute singur sau alaturi de cei dragi, obiectul care lipseste atmosferei este un bec Vintage model Edison.

Asadar, cu o aplicabilitate multipla si un design vintage, aceste becuri pot fi obiectul principal in decorarea interiorului casei tale sau a gradinii. Ele pot da o nota de eleganta incaperii si ofera atat posibilitatea de lumina mare cat si lumina difuza folosita pentru relaxare. Imaginati-va pe un fotoliu cu cartea favorite in mana si sunetul ploii in fereastra, si voi savurati un ceai in lumina unui bec Vintage, eu zic ca este reteta perfecta pentru relaxa, tu ce parere ai?