blog
Personale

O vacanta perfecta inseamna mai putine lucruri in bagaj

aprilie 13, 2017 By

O vacanta perfecta inseamna mai putine lucruri in bagaj

Scopul unui concediu este acela de a te relaxa si de a scapa de rutina de zi de zi si de grijile cotidiene. Atunci cand iti pregatesti bagajul, acesta ar trebui organizat cat mai eficient astfel incat sa nu cari cu tine prea multe lucruri. De exemplu, daca planuiesti o vacanta unde o sa petreci multe zile la soare, o geanta pentru cosmetice este necesara doar daca planuiesti o sedinta foto. In schimb, daca planifici o vacanta doar pentru relaxare, de ce nu s-ar bucura si piele ta si ar lua o pauza de la toate produsele pe care le pui pe fata. Pe langa toate aceste produse pentru make-up sunt o multime de lucruri pe care nu ar trebui sa le iei cu tine in calatorie. Sa vedem cateva dintre ele.  

 

Nu lua cu tine bijuterii scumpe. Daca le pierzi, vei pastra mereu aceasta amintire negativa legata de vacanta ta. Iti doresti un moment prost in vacanta? Atunci alege o bijuterie pretioasa pe care sa nu o mai gasesti. Plaja nu este un loc potrivit pentru amintirile tale pretioase, asa ca cea mai buna idee este sa le lasi acasa. In cazul in care nu te poti desparti de accesorii, incearca sa le alegi pe cele care nu iti vor provoca prea multa tristete in cazul in care le ratacesti.

 

Nu lua cu tine prosoape. E ca si cum ai lua cu tine cizme de lucru. In cazul in care te-ai cazat intr-un complex de 5 stele, atunci iti incarci bagajul inutil.

 

Prea multi pantofi reprezinta prea multe probleme in vacanta. Gandeste-te ca nu vei avea timp sa ii porti pe toti in acele ziele, asadar, de ce sa ii porti cu tine. In functie de activitatile pe care urmeaza sa le desfasori, alege perechi de pantofi comozi si versatili, si nu pune nicio pereche in plus.

 

Probabil te gandesti ca o vacanta la plaja nu merge fara o colectie de reviste pe care sa le frunzaresti. Ei bine, pentru a face o favoare spatelui tau, nu cara dupa tine reviste. Alege in schimb o tableta.

 

Cu siguranta si in vacanta iti vei dori sa ai grija de tine si te corpul tau. De aceea, vei fi tentata ca geanta cu cosmetice sa fie plina, iar samponul, balsamul de par, si cremele de toate tipurile,nu vor lipsi. Totusi, ar trebui sa stii ca nu sunt toate necesare. Ai grija sa nu iei cu tine prea multe si sa te asiguri  sa se incadreaze in limitele impuse. Cea mai buna alternativa este sa iei cu tine un pachet de mic de calatorie cu  samponul preferat, balsam, crema hidratanta si gata.

 

Aceste cateva lucruiri nu sunt neparat esentiale intr-o vacanta, si pentru a avea mai mult spatiu in bagajul tau, ai putea renunta la prosoape reviste, pantofi, si in loc de o geanta pentru cosmetice ai putea alege ceva mic, in care sa iei cu tine doar esentialul. Un bagaj mai mic inseamna o vacanta mai linistita.