blog
Diverse

Sprancene perfecte in cativa pasi simpli

aprilie 13, 2017 By

Sprancene perfecte in cativa pasi simpli

 

Probabil ai observat si tu, traim intr-o era in care sprancenele sunt vedete, si toata lumea cauta trucuri si sfaturi pentru a le aranja si contura cat mai corect. De la simple articole pana la tutoriale pe YouTube, cu toate urmarim materiale care sa ne spuna cum sa le avem mai mari, mai groase, mai definite, mai indraznete. Cautam farduri de sprancene, creioane si geluri, toate acestea pentru a obtine acel efect dorit.

 

Cand vorbim despre sprancene, exista doua tipuri, pe care le putem incadra in urmatoarele categorii: rare si dese (visul fiecarei fete). Din fericire, nu trebuie sa te ingijorezi, produsele profesionale care se afla pe piata te pot ajuta sa transformi niste sprancere rare, in ceva la care ai visat mereu.

 

Fie ca iti doresti sa le vii de hac sprancenelor tale subtiri, sau pur si simplu vrei doar sa le aranjezi si sa le conturezi putin, pasii pentru a obtine spancene perfecte sunt aceeasi. Pas cu pas vom descopri ceea ce trebuie sa faci.

 

Inainte sa incepi sa le aranjezi, primul pas este sa piepteni sprancenele tale. In acest fel se va dezvalui forma naturala si va expune anumite lacune si parti goale care au nevoie de umplere.

 

Dupa ce ai observat parti in care consideri ca ar trebui sa fie mai dese firele de par, incepe sa le trasezi prin miscari fine. Cu o atingere usoara si creaza acele fire de par care lipsesc.

 

Urmatorul pas, pentru a crea un aspect mai des, foloseste un fard de sprancene. Porneste din centru si indreapta-te spre coada. Apoi, fara a mai adauga fard pe pensula, contureaza si partile interioare al sprancenei. In general, fetele au tendinta de a accentua colturile interioare, lucru care le ofera un aspect neplacut.

 

Pentru a finaliza acest proces, cu o pensula speciala amesteca si piaptana firele de par. Acest ultim pas ajuta la amestec si sterge orice linii mult prea evidente.

 

Pe langa acesti pasi esentiali pentru aranjarea sprancenelor, pe langa fardurile de sprancene, creioanele, gelurile si pensulele utilizate, trebuie sa fim atenti la forma sprancenelor. In functie de forma fetei, unele vor fi mai mult sau mai putin arcuite. Important este sa avem acea forma care sa ofere un echilibru infatisarii si sa se potriveasca conformatiei fetei. Asadar, recomandat ar fi sa apelezi la ajutorul unui specialist care iti va contura sprancenele cat mai potrivit pentru fata ta. Apoi, urmatorul pas spre sprancene perfecte este mult mai aproape decat te astepti.