blog
Personale

Bilete de avion ieftine Bucuresti-New York

aprilie 18, 2017 By

Bilete de avion ieftine Bucuresti-New York

Daca doriti sa ajungeti la New York atunci va asteapta o calatorie lunga de minim 15 ore iar bilete de avion New York se gasesc la preturi din ce in ce mai competitive, in ciuda faptului ca zborul se face intotdeauna cu escala. Printre furnizori de servicii aeriene care asigura acest zbor se numara: Tarom, Air France, United Airlines, Air Berlin, Alitalia, KLM sau Delta.
Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30 de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului ,30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.
La New York veti ateriza pe unul dintre cele 3 aeroporturi de pe intinderea orasului , fiecare dintre ele avand metrouri, autobuze si taxiuri care fac legatura cu orasul. Trasnportul in comun este o modalitate ieftina si simpla pentru calatori pentru ca se intinde dintr-un capat in celalat al metropolei si pe ce doua parti ale raului.
New York este poate cel mai cunoscut oras din lumea intreaga si este denumit adesea ”Orasul tuturor posibilitatilor” avand o populatie de aproximativ 8 milioane de locuitori.Metropola are foarte multe de oferit ,fiind un oras cu multe atractii turistice dar fiind si un oras in care te poti distra indiferent de varsta.Printre atractiile turistice enumeram Empire State Building , unul dintre cei mai interesanti zgarie-nori din oras fiind la vremea lui cea mai inalta cladire din lume, avand o inaltime de 381 de metri. De asemenea trebuie sa vedeti si Statuia Libertatii , o atractie turistica principala in acest oras. Times Sqare este o alta locatie in care va puteti petrece revelionul asa cum nu ati m-ai facut pana acum.Daca sunteti un impatimit al sporturilor puteti viziona un meci de bascketball, fotbal american, hochei sau baseball in spirit american pe unul din numeroasele stadioane ce impanzesc New Yorkul.
In concluzie , New York este o metropola care ar trebui sa atraga pe aproape orcine si daca aveti posibilitatea nu ratati sa o vizitati.