blog
Personale

Motive sa investiti in anvelope de calitate pentru o iarna lipsita de griji la volan

ianuarie 20, 2016 By

Intampinati problema cauciucurilor in sezonul rece?

Daca nu va imaginati o vacanta de iarna altfel decat la munte, la ski, cu sania etc., trebuie sa va pregatiti masina corespunzator, pentru a avea o calatorie cat mai sigura, in conditiile in care in acest anotimp precipitatiile sunt mai abundente, existand posibilitatea ridicata ca pe drumurile nationale si celelalte sa intalniti polei, mai ales cand temperatura din termometru scade dramatic.

Orice sofer responsabil stie ca nu trebuie sa porneasca la drum fara niste cauciucuri adecvate. Pentru acest sezon, recomandarile noastre vis-a-vis de achizitionarea unor anvelope, sustin marcile Goodyear, Dunlop, Fulda si Sava.

Compania noastra, SC Hilserv SRL, pune la dispozitie atat in sediile din tara, cat si prin intermediul catalogului online de produse, o gama variata de anvelope iarna Sava ieftine.

Totodata, ne mandrim cu o oferta speciala, valabila acum la anvelope vara Goodyear, care promit avantaje precum un consum mai redus de combustibil, eficienta in ceea ce priveste distanta de franare, mai scurta pe carosabilul umed comparativ cu alte tipuri de cauciucuri, alaturi de o rezistenta la rulare mai mica.

Daca doriti sa beneficiati de siguranta si control in orice conditii meteo, nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de firma noastra, care includ livrare si montaj gratuit.