Husa de biberon Cognikids Grip  – ajutorul de nadejde al mamicilor

ianuarie 6, 2018 By

Husa de biberon Cognikids Grip  – ajutorul de nadejde al mamicilor

Intotdeauna primele etape din dezvoltarea copiilor au fost un motiv de mandrie pentru mamici: primul zambet din partea bebelusului, prima data cand descopera mainile mangaietoare ale mamei, primul gangurit si, ceva mai tarziu, primii pasi. Pentru fiecare mamica conteaza bunastarea bebelusului ei, iar prima masa independenta a bebelusului nu este cu nimic mai prejos. Tocmai de aceea, Cognikids Grip vine in ajutor cu husa din cauciuc pentru biberon. Husa biberon din cauciuc Cognikids Grip este special alcatuita pentru copiii mici. Designul aderent, cu spatii mici pentru o sustinere mai buna a sticlei, este perfect conceput pentru ca cei mici sa isi dezvolte abilitatile motorii si senzoriale. Datorita formei speciale, copiii pot sa sustina sticla mai usor, iar mamicile scapa de teama biberoanelor care aluneca din mainile celor mici.

Husa de biberon Cognikids Grip  – ajutorul de nadejde al mamicilor

Husa de biberon Cognikids Grip  – ajutorul de nadejde al mamicilor

Husa de biberon Cognikids Grip devine astfel aliatul preferat al mamicilor care isi doresc o tranzitie usoara intre alaptarea la san si biberon. Extrem de utila in dezvoltarea copiilor incepand cu varsta de 4 luni, husa de biberon Cognikids Grip este ideala pentru cei mici datorita texturii sale unice din cauciuc moale ce nu contine BPA (compus chimic ce poate afecta sanatatea). Husa de biberon este disponibila in trei culori extrem de atractive pentru cei mici: roz, rosu aprins si verde. Acestea contribuie la mentinerea atentiei asupra sticlei, transformand momentul pentru masa intr-o perpetua continuare a descoperirii lumii inconjuratoare prin joc.

Designul universal al husei, flexibil si moale, face ca husa Cognikids Grip sa fie compatibila cu majoritatea modelelor de biberoane. Aceasta se fixeaza usor si ofera stabilitate sticlei, iar cei mici vor fi incurajati sa porneasca in prima aventura catre o masa independenta. Husa pentru biberon este potrivita cu majoritatea sticlelor (Advent, Nuk, Mam etc), oferind sustinere sigura a biberonului. Aceasta este extrem de utila in perioada de dezvoltare a celor mici, oferind sprijin in evolutia coordonarii mana-ochi, a abilitatilor motorii si a dezvoltarii senzoriale. Cognikids Grip reprezinta cea mai simpla dar de succes metoda de a-i ajuta pe cei mici in descoperirea lor si a lumii din jurul lor!