Corpuri de iluminat hand made

decembrie 28, 2017 By

Corpuri de iluminat hand made

In acest moment locul meu de munca nu are treaba cu pasiunea mea. Iar asta nu este bine si in urmatorii ani vreau sa fac o schimbare in aceasta directie. Imi doresc foarte mult sa fac ceea ce trebuie si sa o fac asa cum trebuie, cu drag.

Imi place sa fac lucruri de mana, indiferent de ce este vorba, imi pun suflet in ceea ce fac. Iar de cateva saptamani ma gandesc foarte mult la crearea unui brand de candelabre facute de mana, adica unicate. Vreau sa incep cu un candelabru simplu si sa ajung sa fac din ce in ce mai complexe. Dar inainte de toate, trebuie sa am cat mai multe cunostinte despre ceea ce urmeaza sa fac, trebuie sa stiu ce materiale o sa folosesc, tipuri de becuri si cred eu, un curs de electrician mi-ar prinde bine.

Corpuri de iluminat hand made

Am inceput sa caut materialele necesare pentru inceput si vreau sa incep cat mai repede sa fac candelabre, dar ma gandesc sa fac mai multe produse precum veioze, lustre, lampi si cate si mai cate. O sa ma axez pe produse din fier si lemn, pentru ca am o experienta cu astfel de materiale, imi este foarte usor si cred eu, o sa realizez ceva frumos.

Nu cunosc furnizori de materiale inca, dar momentan, dupa o cautare pe google pentru cablu textil am dat peste SavElectro, tot acolo am gasit un bec vintage potrivit pentru ceea ce am nevoie pentru primul meu proiect. Un cablu ma costa doar opt lei, sunt diferite culori, dar ma gandesc ca stocul din magazinul fizic este mult mai mare decat ceea ce au pe internet.

Trebuie sa incep sa imi construiesc atelierul. Garajul cred ca este cel mai potrivit pentru locul meu de inventii. Daca totul decurge asa cum trebuie, anul viitor trebuie sa am primele produse si incet, incet, o sa incep comercializarea lor.