CopiiDiverse

De unde se pot cumpara cele mai frumoase haine pentru copiii strumfi?

februarie 20, 2018 By

De unde se pot cumpara cele mai frumoase haine pentru copiii strumfi?

Parintii cauta tot timpul cele mai frumoase haine pentru micutii lor, motiv pentru care au aparut magazinele speciale pentru hainute de copii. In ultima perioada de timp, se constata preferinta parintilor de a comanda online de pe site-urile specializate, hainutele pentru copii. Unul dintre magazinele online cu hainute pentru copii fiind Strumfmall.

De unde se pot cumpara cele mai frumoase haine pentru copiii strumfi?

Materiale pentru hainutele copiilor

Atunci cand se cumpara hainute pentru un bebe strumf este important sa se determine care sunt cele mai bune materiale pentru el, capabile sa nu ii afecteze pielea delicata si sa nu ii creeze disconfort. Cele mai bune hainute pentru copii sunt cele din bumbac, dar sunt si parinti care prefera tricotajele. Pentru elementele vestimentare tricotate se recomanda alegerea materialelor moi si fine care sa nu irite si fibrele naturale. Lana aspra iese clar din discutie pentru ca micutul va avea un disconfort major cand isi va purta hainutele. O alta recomandare este sa se evite materialele foarte sintetice. In momentul in care copilul transpira se pot constata anumite probleme pentru ca materialul va adera la piele si pot aparea iritatii urate.

Sisteme de prindere

Sistemele de prindere pentru hainutele copiilor ar trebui sa fie cat mai simple pentru a ajuta atat parintii cat si copilul. In momentul cand intra intr-un magazin online la categoria bebe strumf haine parintii vor vedea ca sunt foarte putine sisteme de prindere disponibile tocmai pentru ca s-au ales cele mai eficiente dintre ele. Pot fi sisteme de prindere cu nasturasi care se desfac foarte usor mai ales la bluzite si la camasute. Pentru body-uri cele mai simple sisteme de prindere sunt cele cu arici sau cele cu capse care permit desfacerea rapida pentru ca micul strumf sa fie schimbat cat mai repede. Exista si varianta de prindere cu fermoare insa aici se recomanda ca fermoarul, in special zona metalica, sa nu intre in contact direct cu pielea bebelusului. Nu sunt recomandate piesele vestimentare care se prind cu snururi si diverse noduri.

Culori pentru hainutele copiilor

Parintii stiu ca se afla la Strumfmall inca de cand ajung acolo, pentru ca toate culorile sunt specifice celor mici. De astfel, pentru copii sunt recomandate culorile cat mai pastelate, culorile calde si nuantele tonice. Nu se recomanda culorile terne si inchise. Cele mai des utilizate culori sunt alb, roz si bleu. In prezent nu se mai tine neaparat cont de faptul ca micutul este fetita sau baiat cand se face alegerea si se gasesc hainute foarte dragute bleu pentru fetite. Strumfmall.ro este un magazin special dedicat copiilor si un mare ajutor pentru parintii care vor produse de calitate pentru copiii lor.