blog
Personale

De ce mi-am schimbat salteaua

aprilie 7, 2017 By

Astazi nu m-am trezit intr-o stare prea buna. Sunt foarte obosita, foarte irascibila si ma doare foarte tare spatele. De mult timp imi propun sa-mi iau o saltea noua, dar am tot amanat din diverse motive. Acum insa, a venit momentul sa-mi iau o saltea noua si deja am comandat-o.
Problemele mele cu somnul persista de ceva timp si din ce imi dau eu seama se agraveaza de la o zi la alta. Daca acum 2 luni mi-ar fi spus cineva ca o saltea nepotrivita poate influenta enorm de mult calitatea somnului si ca poate da dureri de spate ingrozitoare nu as fi crezut. Acum insa, simt acest lucru pe pielea mea, fapt pentru care am cautat o saltea potrivita.

Am mers si la medic pentru a ma asigura de faptul ca nu sufar de vreo afectiune a spatelui, insa, din punct de vedere medical totul este in regula. Medicul mi-a recomandat o saltea mai buna, o saltea de calitate care sa ma ajute sa ma odihnesc asa cum ar trebui.
Am intrat pe site-urile mai multor magazine online (pentru ca prefer varianta online) si am ales sa cumpar de la Saltele-Online.ro. Aici am gasit saltele de diferite tipuri, inclusiv saltele cu spuma de memorie, cu arcuri independente, cu plasa de arcuri, etc.
Am ales de aici o saltea cu spuma de memorie, deoarece am auzit ca aceste saltele sunt foarte potrivite pentru persoanele care au dureri de spate. Chiar am probat curand o saltea cu spuma la o prietena. Am dormit foarte confortabil.

Cand mi-am ales salteaua am tinut cont de toate aspectele importante in alegerea unei saltele, cum ar fi dimensiunile, materialul, pret, etc.
Orice tip de saltea ai cauta, pe Saltele-Online.ro vei gasi salteaua potrivita. Gama de produse de aici este una foarte variata, preturile sunt foarte accesibile si periodic sunt tot felul de oferte de nerefuzat.
Intra acum pe site si vezi daca prinzi si tu o oferta. Eu deja mi-am comandat salteaua si abia astept sa ajunga si sa ma bucur de ea, sa ma bucur de un somn cu adevarat de calitate.