De ce imi place atat de mult LG G3

septembrie 11, 2016 By

Am avut pana acum doua telefoane LG si nu inteleg de ce parca aceasta firma nu e destul de apreciata cand vine vorba de telefoane, sau cel putin asa mi se pare. Toata lumea vrea Samsung si iPhone, cand de fapt exista alternative foarte bune si care sunt si mai ieftine. Evident ca exista si telefoane foarte slabe la anumite firme, insa LG intotdeauna mi-a livrat produse de calitate. Am si un televizor de la aceasta firma si sunt uimit de calitatea imaginii. Sa revenim la telefoane! Tocmai mi-am cumparat un LG G3 si nu sunt dezamagit deloc.

Este un telefon aspectuos si performant. Partea din spate imi aduce aminte de un model de la Asus pe care l-am tinut in mana, Asus Zenfone daca tin bine minte. G3 insa nu e la fel de bombat, iar asta imi place pentru ca pot utiliza telefonul mai usor. Poate detaliile tehnice nu sunt importante pentru multi dintre cei care cauta un smartphone. Totusi, este bine macar sa stie ca acest telefon are un procesor cu 4 nuclee, iar asta face cat 4 procesoare cu un singur nucleu. Aplicatiile ruleaza mult mai rapid si poti face mai multe lucruri simultan fara timpi de asteptare.

Mi-am comandat mobilul mult dorit online, de pe un site cu telefoane la liber, pentru ca nu voiam sa imi fac din nou abonament. Am renuntat de mult timp la ideea de a avea abonament la telefon. Am observat o diferenta enorma fata de “batranul” meu LG Joy la prima apasare pe ecran. Am vazut de fapt o varianta net superioara a acestuia, dusa aproape de perfectiune. Imi ziceam in gand: “Nu cred ca voi putea vreodata sa imi mai cumpar un telefon dintre cele foarte ieftine”.

Eram parca fermecat de ecranul mare, cu culori naturale si luminozitate foarte buna si placuta. Odata ce te obisnuiiesti cu rezolutia ecranului, iti vine greu sa folosesti telefoane de rezolutie mai mica. In momentul in care acest telefon a aparut pe piata, avea unul dintre cele mai bune ecrane, avand rezolutie QHD. Alti producatori au inceput sa scoata si ei telefoane cu un astfel de ecran dupa aceea.

Exista doua variante de LG G3: varianta cu 3 GB de memorie si 32 GB spatiu de stocare si cea cu 2 GB memorie si 16 GB spatiu. Alegerea depinde de necesitatile fiecarui utilizator. Eu am ales prima varianta, cea mai buna.