Interesante

De ce am ales sa folosesc Universal Nutrition Animal Pak

octombrie 26, 2021 By

De ce am ales sa folosesc Universal Nutrition Animal Pak

În dorința de a avea un stil de viață sănătos, am început să fac sport și să mă documentez cu privire la suplimente care să mă ajute să ating un potențial maxim în fitness. Este adevărat: creșterea masei musculare o obții prin combinația dintre sport și o alimentație echilibrată. Totuși, în unele situații nu ne luăm aportul suficient de substanțe nutrivite doar din alimentele pe care le consumăm. Dacă dorim performanță, situația se schimbă din nou. În ambele cazuri, e nevoie de suplimente care să asigure organismului un plus de vitamine.

După o documentare amănunțită, am aflat o mulțime de lucruri despre Universal Animal Pak Pudră. Aceste suplimente se adresează nu numai persoanelor care au drept obiectiv creșterea masei musculare, ci și persoanelor care vor pur și simplu să își completeze doza zilnică de vitamine pe care o asigură organismului. Surprinzător, am aflat și că acest supliment are efecte realmente pozitive asupra sistemului imunitar.

Ce m-a determinat să integrez suplimentele Universal Nutrition Animal Pak in dieta mea zilnică?

În calitate de pasionat de fitness, îmi stabilesc întotdeauna obiective mari. În principiu, îmi doresc o creștere sesizabilă a masei musculare și să permit mușchilor să se regenereze mai rapid după antrenamentele intense. Deficiențele nutriționale m-au urmărit dintotdeauna și în sfârșit am înțeles de ce dezvoltarea mea nu funcționa așa cum îmi doream.

Pentru a crește în masă musculară, corpul nostru are nevoie de minerale, vitamine, aminoacizi esențiali și nu în ultimul rând, acizi grași esențiali. Chiar dacă ai o dietă în care încerci să le incluzi pe toate, întotdeauna vor exista lacune și probabil vei vedea că nu înregistrezi performanța dorită, în ciuda faptului că te antrenezi regulat și intens și respecți o dietă strictă.

Am ales să folosesc Universal Nutrition Animal Pak Pastile după ce m-am informat și am cerut sfatul și altor persoane care folosesc suplimente. Am făcut o comparație între cele mai căutate produse de pe piața suplimentelor nutriționale și am ajuns la concluzia că Universal Nutrition Animal Pak praf este exact ceea ce am nevoie.

Fiind un complex de vitamine și minerale, într-un singur plic se găsesc cele mai importante substanțe nutritive de care are nevoie corpul unui sportiv, printre care vitamine, carbohidrați, acid folic, aminoacizi, carnitină, antioxidanți și enzime digestive. Dacă și tu faci parte din breasla culturiștilor, probabil aceste denumiri îți sunt bine cunoscute și deja știi importanța fiecăreia pentru dezvoltarea armonioasă a masei musculare.

Am observat o diferența încă din primele zile de utilizare. Febra musculară dispare mai rapid și am mai multă energie în timpul antrenamentului. Folosesc un plic pe zi, înainte de masă și mă simt extrem de pregătit pentru antrenament, fie că urmează o sesiune intensă de brațe, picioare sau piept. Universal Nutrition animal Pak înglobează într-un singur plic cele mai importante substanțe de care corpul meu avea nevoie.

Datorită complexului de multivitamine, utilizarea acestui supliment are efecte benefice și asupra sistemului imunitar. Deci, alegând acest produs am obținut și aportul de vitamine și minerale de care am nevoie, dar și un aliat pentru sistemul imunitar.  Sursa info KiwiGym.