Interesante

Ce folosesc sportivii cand merg la sala?

octombrie 20, 2021 By

Ce folosesc sportivii cand merg la sala?

Stim cu totii ca sportul inseamna sanatate. Avantajele practicarii unui sport sunt nenumarate, pentru ca la pachet cu silueta dorita sau corpul tonifiat, ne daruim singuri starea de bine si relaxarea ce ne mentin fericiti. Cei interesati a-si mari masa musculara, inafara de antrenamentul intens, alimentatia adecvata si odihna, vor descoperi aliati de nadejde pentru ca progresul sa fie rapid, iar efortul depus sa fie eficient. 

Proteina este foarte importanta pentru cei care merg frecvent la sala, fac fitness, bodybuilding si se antreneaza intens. Proteinele sunt esentiale vietii, pentru ca o parte importanta din structurile noastre sunt formate din proteine, iar acestea daca sunt catabolizate, neexistand o rezerva, noi trebuie sa le luam din alimente intr-un procent de 0,8-1g/kg/corp de proteina/zi. 

Proteinele din alimentele de baza: carne, lapte, ou au fost supuse unor procese chimice si au fost transformate intr-o pudra care contine proteine, carbohidrati, minerale, vitamine, lipide in cantitate mica si alte substane benefice corpului uman. O serie de consumatori sunt inca sceptici fata de aceste produse prezente in magazinele de suplimente, inchipuindu-si ca sunt steroizi anabolizanti sau substante periculoase. Nimic mai fals, pentru ca proteina nu se sintetizeaza. 

Concentratul proteic Dymatize iso 100 https://www.kiwigym.ro/concentrate-proteice/dymatize-iso-100-2-2-kg are un mare avantaj pentru ca aduce intr-un volum mic, o cantitate mare de nutrienti, salvand sportivii de a manca un volum mare de hrana. Un concentrat proteic de buna calitate, are peste 70% grame de proteina in 100 g de produs, iar Dymatize iso 100 are 78 g la 100 g produs, ceea ce va va ajuta procesul de regenerare post-antrenament, va va reduce grasimea corporala si va va ajuta sa va construiti o masa musculara de calitate. Asemenea hranei construite pentru bebelusi, concentratele cu proteine whey , va vor ajuta sa va cresteti aportul de proteine usor de digerat, dar care au o valoare nutritiva ridicata. Proteina integrala din zer se produce din materie prima (zer) calitativa, din care se indeparteaza grasimea si lactoza, nefiind inlocuite de alte ingrediente. Cu un dozaj corespunzator, consumate in interval de o ora dupa antrenament sau in cursul zilei, transformate in gustarile dintre mesele principale, concentratele proteice sunt ajutorul dumneavostra de incredere pentru a ajunge si a va mentine in forma dorita.