blog
Diverse

Cum să faci bani cu Fiverr!

mai 29, 2017 By

Cum să faci bani cu Fiverr!

Pe scurt , ce este fiverr?
Fiverr este o piață online, unde puteți obține lucruri la un preț foarte mic de numai 5 dolari. Totul se vinde pe Fiverr doar pentru 5 $, deci nu trebuie să te deranjezi cu tarifarea serviciilor pe Fiverr. Fiverr a început la începutul anului 2010 și a devenit popular în curând și milioane de utilizatori au început să utilizeze Fiverr pentru a vinde sau a cumpăra servicii. Oamenii folosesc Fiverr pentru multe servicii variate, cum ar fi proiectarea unui logo pentru foto sau video, traducerea dintr-o limba in alta, compunerea unui intro, SEO, marketing, tutoriale,lectii si toate ideile posibile le puteti vinde pe Fiverr. Deci, dacă aveți o idee ce sa vindeti, Fiverr este locul ideal.

Creați un cont pe Fiverr, care este absolut gratuit.
Listează serviciul sau produsul pe care dorești să-l vinzi. Această listă este denumită “Gig”, conține toate detaliile despre ce produs sau serviciu doriți să oferiți, cum va primi cumpărătorul, cât de multe zile vă va lua pentru a procesa o comandă și multe altele.
Asigurați-vă Gig-ul în direct și așteptați să vină prima comandă.
Odată ce primiți o comandă, puteți comunica cu cumpărătorul prin Fiverr. Dacă doriți clarificări, solicitați același lucru de la cumpărător. Odată ce acest lucru este făcut, trebuie să începeți procesul de comandă. Obțineți completarea și trimiteți-o cumpărătorului
Odată ce cumpărătorul primește și aprobă comanda, comanda dvs. este marcată ca fiind completă, iar Fiverr vă va credita plata în contul dvs.
La 14 zile după ce comanda dvs. a fost marcată ca completă, puteți retrage fondurile din contul dvs. Fiverr în contul dvs.

Multi romani fac pana la 500 euro pe luna cu acest website. Eu cunosc pe cineva care fura logo-uri si bannere de pe alte site-uri si le vinde pe fiverr, si ii merge chiar bine afacerea. Dar daca intr-adevar te pricepi la ceva. De ce sa nu oferi seriozitate .
Toata chestia este ca trebuie sa sti engleza si sa sti sa lucrii co programe de editat, foto video. Un prieten a prins o lovitura pentru o firma care avea nevoie de un pack urias de logo-uri si bannere , a fost platit 600 euro la toata afacerea. El a terminat treaba intr-o saptamana. Asa este, o saptamana de 8 ore lucrate pe zi.
Este o idee originala acest fiverr si poate participa oricine. Deja este foarte populat de vanzatori dar si de cumparatori. Se fac tranzactii de zeci de mii de dolari pe zi, poate chiar sute.

Am mai cunoscut un prieten care se ocupa cu porno, si a vandut propriile filme. Este interesant cat de usor poti face bani pe internet doar desenand sau facand ce iti place tie. Daca esti webdesigner probabil sti deja de fiverr, dar daca esti in devenire, pe langa lucru, mai poti face un ciubuc cu acest site.