Weider Mega Mass 4000

mai 26, 2017 By

Weider Mega Mass 4000

Culturismul a debutat ca sport international inca din anul 1880, de atunci a suferit diverse cresteri si scaderi ca si valoare a sportului. Epogeul acestui sport a fost atins in anii 1960-1970, cand au aparut cele mai bine conturate exemplare din punct de vedere muscular. De atunci se afla intr-o continua stagnare datorita diverselor probleme musculare existente. Traim in perioada in care stresul este considerat drept boala internationala. O data cu stresul apar si diverse probleme psihice si fizice. In cazul acestui sport, tot mai multi sportivi sufera de o dezvoltare lenta a musculaturii, fapt care nu atrage reusite pentru acesta.

Daca esti o persoana care sufera de aceasta afectiune, o numesc afectiune pentru ca este considerata un deficit al organismului, o activitate anormala a acestuia. Pentru aceste persoane, site-ul www.culturism.net va pune la dispozitie o gama variata de Gainere conceputa pentru toate tipurile de sportivi.

Pentru aceasta problema, nutritionistii si antrenorii indeosebi, recomanda cu incredere produsele pe baza de proteine, care au rolul de a accelera organismul in vederea dezvoltarii sale in cele mai optime conditii. Produsele pe baza de proteine ofera o senzatie de saturatie organismului si in acelasi timp il face sa lupte cu depozitele de organisme prezente in corp. Produsul Weider Mega Mass 4000 comercializat de site-ul www.culturism.net, este conceput special pentru sportive si apare intr-o varianta de 7 kg, valabil in 2 arome, ciocolata si vanilie. Nu iti pototlii pofta de dulce prin chinul abstinentei, incearca acest produs pe baza de proteine si pe langa senzatia de saturatie oferita, are si un gust exatrordinar de bun. Acest produs se recomanda doar sportivilor care il alterneaza cu un regim alimentar optim si un efort fizic constant. Pentru rezultate exceptionale intr-un timp relativ scurt, se recomanda sa continuati intens efortul fizic, produsul ofera un raport de energie destinat organismului sa il consume intr-un antrenament fizic intens. Zilnic, consumam intre 12-18% proteine pentru o functionare optima a organismului, dar daca aceste proteine nu sunt asimilate corespunzator de organism, putem sa ii aducem acest supliment pe baza de proteine din zer si albus de ou.