tractari auto brasov
Auto

Cum aleg o firma de tractari auto in Brasov

octombrie 21, 2018 By

In ultimii ani, mai precis din 1 februarie 2017 de cand proprietarii de masini nu au mai fost nevoiti sa achite timbrul de mediu numarul masinilor second hand a crescut enorm, de aici ne-am ales cu mai mult trafic, mai multe accidente si masini cu probleme. Piata auto second hand timisoara, bucuresti sau alte orase s-a dezvoltat foarte mult. Gasesti oferte atat de la privati care de cele mai multe ori sunt persoane care cu asta se ocupa, adica samsari sau firme autorizate in comertul cu autoturisme second hand.

Multe organizatii care militeaza pentru protectia mediului sustin ca avem ai multa poluare, eu sincer ma gandesc si la asta dar si la faptul ca banii incasati de la oameni in toti acesti ani nu se duceau in protectia mediului. Mai multe masini second hand inseamna mai mult de lucru pentru mecanici si prestatori de servicii de asistenta rutiera, tractari auto Brasov, asigurari, magazinele de piese auto si cei care se ocupa cu dezmembrarile auto.

Indiferent de vechimea masinii pe care o conduci este recomandat sa ai contactul unei firme de tractari auto. In caz ca o sa ai probleme trebuie sa retii ca tractarile improvizate facute cu ajutorul unui amic cu funia sau alte legaturi neautorizate va pot pune in pericol pe voi si pe ceilalti participanti la trafic, in plus sunt pedepsite de lege.

Cum aleg firma de tractari auto?

Daca nu ai o firma recomandata sau una cu care ai mai lucrat poate fi dificil sa alegi una pentru ca oferta este foarte mare si serviciile sunt asemanatoare. Trebuie sa cauti doar firme care va pot garanta transportul autoturismului la destinatie fara probleme, firme cu experienta si despre serviciile careia mai multe persoane sustin ca sunt in regula.

Chiar daca intalniti o firma mica, la inceput de drum asta nu este o problema, trebuie sa va feriti doar de necunoscuti care pretind ca sunt firme, care nu au cum sa ofere o factura si nu au garantie pentru transport in caz ca se intampla ceva. Eventual daca sunteti mai multe persoane in masina cautati o platforma 5+1 sau un microbuz cu platforma dupa, asa o sa reusiti sa ajungeti la destinatie.

Daca nu esti din apropierea orasului tau, este recomandat sa faci o diagnoza autoturismului, doar asa o sa poti sa-ti dai seama daca reparatia este costisitoare sau mai simpla si iti poti ramane o zi sau doua in orasul respectiv. Am precizat acest aspect pentru ca daca sunteti la distanta foarte mare de casa transportul pe platforma va poate costa pentru ca toate firmele de tractari va factureaza dus si intors, pentru ca se va intoarce gol si trebuie sa acopere cheltuielile.