Interesante

Detaliile fac diferența

octombrie 21, 2018 By

 

Detaliile fac diferența

Am tot stat și m-am întrebat de-a lungul timpului de ce detaliile fac diferența și abia atunci când am înțeles că întreaga imagine de ansamblu este construită la rândul ei din detalii, am putut să mă bucur de ceea ce văd în jur.

Acest aspect îl putem aplica în toate domeniile, căci fie că vorbim de servicii, articole vestimentare sau evenimente, acele lucruri aparent mărunte sunt cele care aduc cel mai mare impact. Nu putem vorbi de produse de calitate dacă materialele din care acestea sunt confecționate nu sunt calitative. Nu putem vorbi de produse unicat, dacă acele mici detalii puse cu tâlc pe ici pe colo, nu le vor da aura de unicitate. Nu putem vorbi de servicii personalizate dacă atenția nu este îndreptată în totalitate către nevoile celuilalt, iar lista poate continua la nesfârșit.

Atenția pentru detalii, dorința de perfecțiune, îmbunătățirea permanentă reprezintă inima oricărui lucru, iar întregul nu poate fi măreț fără suma tuturor acestor mici detalii.

În mediul online totul se dezvoltă cu rapiditate și impactul pe care îl are asupra noastră toată această piață de desfacere, poate fi uneori ușor confuz. De aceea lucrurile încep să se împartă pe nișe, pentru ca nouă să ne fie mai ușor. Dar chiar și atunci când știm ce vrem, e posibil să ne pierdem prin multitudinea de oferte.

În cazul târgului online pe care am ales să-l denumim Traista Urbană, aveți posibilitatea să navigați prin detalii, le puteți observă cu atenție și le puteți citi poveștile. Meșteșugarii, artizanii, designerii și artiștii care vă oferă aceste produse, se bazează pe tradiție și duc poveștile mai departe, iar acestea două împreună cu iubirea față de frumos și față de oameni, reprezintă cele mai importante detalii.

O simplă accesare a Traistei Urbane vă va purta într-o călătorie spectaculoasă, vă va întoarce în timp în perioada copilăriei atunci când bunica vă oferea la micul dejun o felie de pâine proaspăt unsă cu dulceață de casă și veți poposi pentru o clipă pentru a proba o ie  ale cărei detalii duc cu gândul la croșeta bunicii.

Toate aceste povești au menirea de a ne bucura sufletele și de a ne reuni din când în când cu copilul interior, iar avantajul acestor detalii aparent mărunte, este că întotdeauna vor rezona cu bucuria copilăriei.

Până la urmă, frumusețea detaliilor stă în ochii privitorului și cum fiecare dintre noi are capacitatea extraordinară de a vedea lucruri diferite chiar dacă privește același obiect, totul se reduce la o simplă întrebare: De ce nu?

De ce să nu alegi ceva ce îți bucură sufletul și care te face să te simți special? Vizitează Traistaurbana.ro