blog
Personale

Cel mai bun ulei pentru autoturismele Ford

octombrie 27, 2016 By

Conducatorii auto care isi respecta masina stiu ca este foarte important sa foloseasca uleiuri pentru motor de calitate, caci acestea pot influenta durata de viata a motorului. Este bine sa faceti schimbul de ulei al automobilului ori de cate ori este indicat de catre producator sau de cate ori este nevoie. Un importator piese Ford va stii, cu certitudine ce tip de ulei este recomandat pentru automobilul dumneavoastra. Asa ca atunci cand trebuie sa cumparati ulei de motor ar fi bine sa va alegeti un magazin care comercializeaza produse originale, pe cat posibil sa fie un magazin piese Ford si nu un magazin de duzina.
piesa
Uleiul de motor recomandat pentru autoturismele marca Ford este uleiul Ford – Castrol Magnatec, care este special conceput pentru a prelungi durata de viata a motorului si pentru a proteja mai ales motoarele moderne. In compozitia sa, uleiul Ford – Castrol Magnatec Professional are anumite molecule care ofera protectie motorului prin faptul ca adera la acesta si creaza un strat protector pe toate componentele si impiedica uzura acestora. Acest ulei este potrivit atat pentru automobilele Ford care functioneaza pe baza de benzina, cat si pentru motoarele diesel. In plus, uleiul Ford – Castrol Magnatec Professional protejeaza motorul indiferent de conditiile meteo exterioare sau de temperatura si a fost conceput pentru a va asigura o functionare perfecta a motorului, dar in acelasi timp si una economica.

Altgrad Auto este importator piese Ford si va ofera piese de schimb, componente si consumabile pentru toate modelele si tipurile de autoturisme ale acestui brand. Prin reprezentantele sale si prin intermediul magazinului on line Altgrad Auto comercializeaza numai produse originale, care vin insotite de garantie pe timp de 24 de luni. In cazul in care aveti nevoie de un anumit articol si acesta nu exista pe stoc in momentul solicitarii, in cel mai scurt timp (circa 3-7 zile) va fi adus pe comanda din Germania. Catalogul de piese de schimb, consumabile sau accesorii il puteti consulta pe site-ul altgraauto.ro.

Platforma acestui catalog on line este foarte usor de folosit, iar pentru ca dumneavoastra sa gasiti rapid si usor produsul cautat va trebuiesc doar cunostinte minime legate de automobil: modelul, anul de fabricatie si tipul de motorizare. In functie de aceste criterii se activeaza filtrele de cautare, iar dumneavoastra puteti sa gasiti rapid reperul pe care il cautati. In cazul in care doriti mai multe informatii, puteti sa le obtineti telefonic de la unul dintre consultanti, apeland unul dintre numerele 0213149411 si 0727056670.