blog
Personale

Mesajul erotic – metoda de relaxare

octombrie 26, 2016 By

Tot mai multe persoane se plang ca nu au timp pentru toate lucrurile pe care ar dori sa le faca, se plang mereu ca sunt pe fuga ca fac lucrurile din graba, ca au mult de lucru la job, multe alte lucruri de facut si ca nu mai au timp deloc pentru ei.
Multi spun ca au intrat intr-o rutina pe care o desfasoara zilnica aproape mecanic iar daca printr-o minune le ramane timp nu stiu ce sa faca cum sa si-l petreaca pentru a se relaxa.
masaj

Voi cum va relaxati? Aveti niste recomandari sau niste experiente pe care doriti sa le impartasiti? Recunosc ca eu sunt una dintre persoanele de mai sus, sunt mereu pe fuga, incerc sa imi exercit indatoriile de la job dar si pe cele de acasa si de multe ori timpul nu imi este de ajuns, insa incerc sa ma schimb, sa imi organizez timpul astfel incat sa am parte si de un moment de liniste sau de relaxare doar pentru mine. De ziua mea in urma cu cateva luni am primit de la o persoana draga mie un cadou o invitatie la un salon de masaj pentru a ma relaxa.

Am deschis cadoul si am ramas putin uimit cand am citit ce era in plicul oferit in dar,un masaj erotic… cateva minute am analizat si tin sa precizez ca eram uimit inca, nu intelegeam exact de ce un asemenea cadou si ce ar fi putut insemna el. In prezent trebuie sa recunoastem ca traim intr-o lume care are foarte multe idei preconcepute, nu stam deloc sa ne interesam, sa ne documentam ci pur si simplu daca auzim un cuvant ce ar putea avea sau are o conotatie sexuala judecam. Am decis sa vizitez salonul, si am avut parte de o experienta minunata, masajul erotic fiind o metoda de relaxare profunda.

Am plecat de aici ca un om total schimbat din mai multe motive, in primul rand m-am relaxat complet, si mi-am dat seama de faptul ca stresul este un inamic de care ar trebui sa ne temem. In al doilea rand am fost placut incantat de locatie, de luxul care predomina in interiorul salonului, de atmosfera care este creata inauntru, atmosfera care nu face altceva decat sa te relaxaze si sa te destinda. M-am relaxat si m-am simtit minunat si totul se datoreaza angajatelor din salon, care sunt adevarate profesioniste si pe mana carora m-am lasat pentru a avea parte de niste trairi si exeperiente minunte.

In cazul in care doriti sa va relaxati si doriti sa aveti cateva momente doar pentru voi, recomand un masaj erotic Bucuresti este un masaj pe care eu l-am incercat si sunt multumit de tot ceea ce imi ofera in primul rand rand relaxarea muschilor si in al doilea rand realaxarea psihica de care cu totii avem nevoie.