blog
ModaPersonaleProiectele Mele

Cum poti economisi spatiu in curte in cel mai bun mod

octombrie 27, 2016 By

Sa presupunem ca ai o curte mai mica si ai dori sa gasesti metode de a-ti organiza lucrurile din curte astfel incat sa poti economisi cat mai mult spatiu. Inainte de a face asta, primul si poate cel mai important pas este sa sa schimbi modul in care inchizi si deschizi poarta de la intrarea in curte. Cum poti face asta? Daca nu ai deja o poarta care culiseaza pe sina, ar trebui sa te interesezi de porti culisante si sa iti instalezi una. Pentru curtea casei, de regula se folosesc portile batante, iar pentru firme sau spatii industriale porti culisante. Asta nu inseamna insa ca nu poti beneficia de toate avantajele unei astfel de porti si intr-un spatiu rezidential.

Poate ca ai destul spatiu ca sa iti amenajezi o gradina, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci totul fara sa planuesti. Trebuie sa calculezi cam cat de mare vrei sa fie gradina si in acelasi timp sa iti ramana loc destul si pentru a intra lejer cu masina in curte, pentru a amplasa o masa de lemn si o banca pentru serile de relaxare si asa mai departe. Alege marimea acestor accesorii in functie de spatiu, iar daca chiar vrei sa conservi si ultimul metru patrat, foloseste porti culisante. Deoarece acestea gliseaza lateral, nu au nevoie de spatiu suplimentar pentru inchidere si deschidere.

Daca tot te gandesti sa instalezi o poarta culisanta, ia in considerare si posibilitatea sa iti automatizezi aceasta poarta, mai ales ca gasesti acum kituri de automatizare pentru porti culisante la preturi foarte bune. Odata ce ti-ai automatizat poarta culisanta, vei intra in propria curte ca intr-o incinta de firma. Vei apasa un buton de pe telecomanda si poarta se va da la o parte, pentru ca tu sa poti intra elegant cu masina in curte si apoi in garaj. Usile de garaj pot fi si ele automatizate, pentru a beneficia de un maxim de confort pe proprietate.

Imagineaza-ti cat de bine ar fi ca poarta de la intrarea in curte sa ti se deschida automat cand vii cu masina de la serviciu, iar curtea sa fie perfect organizata si sa ai destul spatiu astfel incat sa te simti cat mai liber si mai relaxat in propria curte. Nu-i asa ca vii mai cu drag acasa cand toate aceste conditii sunt indeplinite?