blog
Interesante

Ce este Black Hat SEO?

mai 26, 2017 By

Ce este Black Hat SEO?

SEO Black Hat se referă la un set de practici care sunt utilizate pentru a crește rangul de site sau pagină în motoarele de căutare prin mijloace care încalcă termenii și condițiile motoarelor de căutare. Termenul “Black Hat” provine din filmele occidentale pentru a distinge “băieții răi” de “băieții buni”, care purtau pălării albe . Recent, este folosit mai frecvent pentru a descrie hackerii de calculator, creatorii de virusi și cei care efectuează acțiuni neetice cu computerele.

Black Hat SEO este cel mai frecvent definită ca o practică respinsă, care totuși ar putea crește clasarea unei pagini într-o pagină a rezultatelor motorului de căutare (SERP). Aceste practici se opun termenilor serviciului motorului de căutare și pot conduce la interzicerea site-ului de pe site-ul motoarelor de căutare și afiliate. O listă de tactici și strategii folosite de practicanții de SEO pentru Black Hat au fost denunțate în mod deschis în Regulile Google pentru webmasteri și în Ghidul Webmasterului Bing.

Este munca pe care o fac adaugarea de valoare utilizatorului sau fac doar pentru ca motoarele de cautare sa vada? Este un test de greutate asupra faptului dacă o tactică SEO ar merge împotriva unei orientări pentru webmasterul unui motor de căutare. Dacă nu se adaugă nicio valoare utilizatorului, dar este probabil ca clasamentele să crească, deciziile dvs. sunt foarte probabil să fie Black Hat. Același test poate fi aplicat și pentru practicile de căutare plătite pentru a determina dacă o activitate este considerată Black Hat.

Recunoscute tactici Black Hat SEO

Următoarele tactici de SEO sunt considerate Black Hat și nu ar trebui exercitate deloc dacă doriți să rămâneți in Google sau alte motoare de căutare:

Automatizarea conținutului
Pagini cu ușurință
Text ascuns sau legături
Cuvinte cheie de umplere
Raportarea unui concurent (sau SEO negativ)
Deghizarea
Link Scheme
Rețelele de publicare a oaspeților
Manipularea link-urilor (inclusiv link-uri de cumparare)
Articol Spinning
Link Farms, Link Wheels sau Link Networks
Spam marcat cu marcaj de marcă îmbogățit
Întrebări automate către Google
Crearea de pagini, subdomenii sau domenii cu conținut duplicat
Pagini cu comportament malware, cum ar fi phishing, viruși, troieni și alte programe malware
Cum se raportează Black Hat SEO

Există două motive pentru care puteți raporta SEO Black Hat. Fie site-ul dvs. a fost atacat printr-un hack rău, virus sau campanie SEO negativ de link-uri spam, sau vedeți rezultate web spam pe un cuvânt cheie competitiv site-ul dvs. este clasat pe. Pentru acesta din urmă, puteți să trimiteți un raport webspam prin intermediul Instrumentelor Google pentru webmasteri. Folosiți acest instrument cu discreție. Spamul nu suportă poziții de căutare de deasupra mea! Informarea falsă a spamului web ar putea fi considerată Black Hat SEO.

În cazul în care site-ul dvs. a fost atacat printr-un hack rău, un virus sau un program malware, solicitați o revizuire a programelor malware după ce ați eliminat codul rău intenționat.

În cazul în care site-ul dvs. este ținta unei campanii SEO negative a legăturilor spam, utilizați instrumentul Disavow Links în Instrumentele Google pentru webmasteri după ce ați încercat să contactați webmasterii care îndrume aceste linkuri spre site-ul dvs. web pentru a le elimina.

De ce ar trebui să vă evitați SEO Black Hat?

Black Hat SEO tactici pot obține site-ul dvs. interzis de la Google și alte motoare de căutare.

Deși poate exista un succes pe termen scurt prin creșterea traficului pe site-ul dvs., penalitățile Google devin din ce în ce mai sofisticate și pot avea efecte devastatoare asupra clasamentelor și traficului. Cu sute de milioane de utilizatori care caută pe Google pe zi, vă puteți permite cu adevărat să fiți de-indexați?

Sunt tehnici de Black Hat SEO pentru tine?

Depinde: Încerci să construiești o afacere de lungă durată?

Dacă răspunsul dvs. este da, ar trebui să evitați Black Hat SEO cu orice preț. Mai degrabă, ar trebui să căutați alternative pentru îmbunătățirea clasamentelor motorului dvs. de căutare facand site-uri xxx.