blog
Diverse

Cum să câștigi bani pe YouTube

mai 25, 2017 By

Cum să câștigi bani pe YouTube

Configurați și construiți canalul YouTube. Canalul dvs. este prezența dvs. personală pe YouTube. Fiecare cont YouTube are un canal atașat la acesta. Un cont YouTube este același cu un cont Google și crearea unui cont YouTube vă va acorda acces la alte produse Google, cum ar fi Gmail și Drive.
Creați-vă contul sau utilizați-l pe cel existent. Adăugați cuvinte cheie pentru a ajuta utilizatorii să vă găsească canalul. Puteți să adăugați cuvinte cheie navigând la secțiunea Avansat din Setările canalului dvs. Asigurați-vă că cuvintele dvs. cheie sunt relevante pentru conținutul dvs.
Numele dvs. de utilizator poate lucra pentru dvs. sau împotriva dvs. Dacă este scurtă, ușor de reținut, iar oamenii originali vor fi mai apți să vă amintească. Cu toate acestea, dacă utilizați un cont existent, puteți oricând să vă schimbați numele de utilizator editând-o în contul dvs. Google+.

Adăugați conținut. Încercați să încărcați conținut care este de înaltă calitate și nu este foarte lung. De asemenea, încercați să încărcați în mod regulat și să rămâneți în concordanță cu încărcările dvs.
Chiar dacă conținutul dvs. nu este grozav la început, păstrați-l. Practica este perfectă. Încercați să faceți fiecare videoclip mai bun decât ultimul. Veți învăța adesea când mergeți.
Îmbunătățiți conținutul fie utilizând o cameră mai bună, fie încercând o mai bună editare a software-ului sau tehnicilor. De asemenea, încercați să îmbunătățiți modul în care sunt filmate lucrurile. Utilizați un trepied, aveți un prieten să vă ajute sau să vă lumineze scene mai bine. Totul ajută la obținerea unui produs finit mai bun, care, la rândul său, vă ajută să obțineți o audiență mai bună.
Prin încărcarea regulată vă puteți ajuta să organizați o audiență. Oamenii sunt mai predispuși să vă abonați dacă adăugați conținut în programul stabilit și mențineți acest program cât mai mult posibil.
Asigurați-vă că etichetați videoclipurile cu cuvintele-cheie care descriu conținutul (de exemplu xxx sau filme ), precum și o descriere atrăgătoare. Acestea vă vor ajuta să conduceți utilizatorii la videoclipul dvs. din căutările YouTube.
Obțineți un public. Construirea unui public este cheia pentru creșterea monetizării. Aveți nevoie de oameni pentru a viziona anunțurile dvs. pentru a face bani din ele. Nu există nici un secret pentru a obține mai mulți abonați, pentru a face cel mai bun conținut pe care îl puteți și ei vor veni la dvs.
Continuați încărcarea conținutului și încercați să îi atrageți pe oameni. Trimiteți videoclipul dvs. pe Twitter și pe Facebook. Împarte-l cu oamenii. Distribuiți-o în altă parte pe internet. Abonații sunt esențiali pentru a deveni parteneri.
Interacționați cu spectatorii, răspunzând la comentarii și făcând videoclipuri ocazionale legate direct de comentariile și întrebările spectatorilor. Conectarea cu comunitatea dvs. va aduce mai mulți membri în acea comunitate.
Monetizați-vă videoclipurile. Pentru a începe să câștigi bani pe videoclipurile tale, va trebui să activezi generarea de bani. Aceasta înseamnă că permiteți YouTube să plaseze anunțuri în videoclipul dvs. De asemenea, aceasta înseamnă că recunoașteți că în videoclipul dvs. nu există materiale protejate prin drepturi de autor.
Accesați www.youtube.com și faceți clic pe “Canalul meu” din pagina web.
Faceți clic pe link-ul numit “Manager video” din bara de sus.
Faceți clic pe canal și Activați generarea de bani.
Obțineți cel puțin zece mii de vizionări totale pentru a începe să câștigați bani.
Puteți genera bani din videoclip în timp ce se încarcă făcând clic pe fila Generare de bani și pe caseta “Generați bani cu anunțuri”.
Pentru a genera un videoclip după ce a fost încărcat, deschideți Managerul video și faceți clic pe semnul “$” de lângă videoclipul pe care doriți să-l generați în bani. Bifați caseta “Generați bani cu anunțuri”.
Configurați Google AdSense. Puteți să creați gratuit Google AdSense pe site-ul AdSense. Faceți clic pe butonul Înscrieți-vă acum pentru a începe crearea contului. Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a vă crea un cont propriu. Dacă sunteți mai tânăr, veți avea nevoie de un adult pentru a vă ajuta.
Aveți nevoie fie de PayPal, fie de un cont bancar și de o adresă de corespondență valabilă, precum și de alte informații, astfel încât AdSense să poată verifica cine sunteți și la cine să trimiteți banii. Puteți obține numai bani pe clic pe un anunț și o sumă mai mică pe vizualizare, dar se adaugă în timp. Acesta este motivul pentru care o audiență este esențială.
Verificați-vă analizele. După ce ați înregistrat videoclipuri online, ați obținut bani și ați fost vizualizate, puteți consulta analizele de pe ele pentru a vedea cum funcționează. Faceți clic pe opțiunea Analytics din meniul Canal. Aici puteți vedea veniturile estimate, performanța anunțurilor, vizualizările video, datele demografice și multe altele.
Puneți-vă videoclipurile în altă parte. Nu puneți videoclipurile doar pe YouTube! Începeți un blog, creați un site web sau postați-l pe alte site-uri video sau sociale. Cu cât sunt mai multe puncte de vedere, cu atât mai bine. Prin partajarea link-ului sau încorporarea video pe internet, creșteți șansa de a fi observat.
Deveniți un partener YouTube. Partenerii YouTube sunt membri YouTube care au generat bani din videoclipuri cu un număr mare de spectatori. Partenerii au acces la mai multe instrumente de creare a conținutului și pot câștiga premii pentru numărul de spectatori pe care îl au. De asemenea, partenerii beneficiază de sprijin și sfaturi mult mai comunitare.