blog
Personale

Cabinele foto prind amploare in organizarea evenimentelor

ianuarie 16, 2017 By

Cabinele foto prind amploare in organizarea

Da, ai citit bine: cabine foto pentru evenimente. Nu e o gluma, ci cabinele foto reprezinta ultimul trend in materie de organizare de evenimente. Organizatorii investesc foarte mult in gasirea celor mai ingenioase idei care sa starneasca interesul invitatilor. Daca o nunta sau un botez reprezinta un eveniment care te obliga, mai mult sau mai putin sa participi si nu ai de ales, atunci cand vine vorba de evenimentele corporate, prezenta ta la un astfel de eveniment este, uneori, optionala. Stii de la bun inceput ca multe dintre ele urmeaza acelasi tipar, iar uneori iti doresti sa evadezi din stilul acela protocolar si sa te distrezi cu alti oameni decat cei cu care iti petreci jumatate din zi. Totusi, vei fi surprins cat de mult iti poate schimba perceptia asupra evenimentelor de acest gen distractia pe care o aduce o cabina foto pentru evenimente.
Practic, firmele responsabile cu aceste servicii iti inchiriaza cabina foto potrivita pentru evenimentul tau si iti trimit un om care sa te ajute cu montarea si amenajarea ei. Mai mult decat atat, acea persoana se va ocupa si de animarea invitatilor si de incurajarea acestora in a realiza cele mai amuzante fotografii. Cabinele foto sunt dotate cu o sumedenie de accesorii care vor da culoare fotografiilor. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca poti primi fotografia pe care ti-ai facut-o cu prietenii sau colegii de serviciu chiar pe loc.
Cei care s-au gandit sa implementeze si in Romania acest concept au tinut cont de toate aspectele. Daca iti doresti sa inchiriezi o cabina foto pentru nunta, pentru botezul copilului sau pentru o zi de nastere ai posibilitatea sa o personalizezi conform dorintelor tale. Mai intai, va trebuie sa alegi dintre tipurile de cabina. Exista cabine de tip Open, Classic, Minion, Billboard sau Cloud, apoi sa alegi fundalul care se potriveste cu preferintele tale si modalitatea de printare a pozelor. Exista si extraoptiuni valabile. Poti, de exemplu, sa alegi ca pozele sa fie printate pe benzi magnetice pentru ca amintirile invitatilor sa fie pastrate intr-un loc sigur. In final, mai este nevoie sa mentionezi numarul de ore pentru care inchiriezi cabina si poti sa stai linistit. Evenimentul tau nu va fi uitat prea curand.