blog
Personale

Cum sa iti alegi troller-ul pentru o vacanta perfecta

ianuarie 17, 2017 By

Cum sa iti alegi troller-ul pentru o vacanta perfecta

Pe cat de frumos si distractiv este sa calatoresti pe atat poate fi, in acelasi timp, foarte stresant. Trebuie sa te gandesti din timp la toate: bilete de avion, cazare, ce iei cu tine in bagaje, ce ar fi daca ti-ai usura tot acest stres, si ai bifa un lucru important de pe lista ta? Mai jos iti voi explica cum sa iti alegi un troller mare, perfect pentru o vacanta cu prietenii, familia sau in scop de servici, si ce avantaje ai daca detii un astfel de troller. Daca ai geanta/troller-ul potrivit si pregatit tot timpul pentru o vacanta, atunci tot va fi mai simplu si vei scapa de un stres.
Calitate. In primul rand cand vrei sa iti cumperi un accesoriu, mai ales cand e vorba de o geanta sau un troller de calatorie, trebuie sa privesti toata aceasta achizitie ca pe o investitite. Daca vei alege un troller de calitate, cu siguranta il vei avea pentru foarte multi ani si te va insoti in toate calatoriile tale. Dar daca nu vrei sa privesti toata aceasta achizitie ca pe o investitie, trebuie sa intelegi ca mai ales intr-o calatorie ai nevoie de articole de calitate, in special cand vine vorba de genti. Daca nu sunt de calitate ele se vor deteriora foarte rapid, si vei fi nevoit de fiecare data sa cumperi altele la fiecare vacanta.

Materialul folosit la fabricarea unui troller este de asemenea important. El poate fi facut din poliester sau policarbonat. Cele care sunt facute din poliester sunt mai moi si pot fi putin mai incapatoare iar cele facute din policarbonat sunt mai tari si mai rezistente.

Set de trollere. Daca vei opta pentru un set de trollere este foarte bine si practic, de obicei acestea vin in trei marimi diferite, toate fiind potrivite pentru calatoriile scurte, lungi sau pentru o vacanta cu familia.

O geanta/troller este o piesa foarte importanta atunci cand calatoresti, trebuie sa fie de o calitate exceptionala, sa fie rezistenta si sa fie compartimentata pentru toate hainele si produsele tale. La Valigeria.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru o calatorie de succes: genti, trollere si accesorii potrivite pentru calatorie.