blog
Interesante

Winstrol – Stanozolol

iunie 20, 2017 By

Daca nu ai auzit inca de Winstrol, inseamna ca nu ai fost niciodata la sala de fitness…sau cel putin nu te-ai invartit in grupurile celor care folosesc fel si fel de substante anabolizante.

Winstrol este unul din cei mai vechi si cei mai cunoscuti steroizi. Acesta se foloseste in general pentru arderea grasimilor si pentru cresterea masei de calitate. Winstrol are la baza substanta activa Stanozolol.

Cate tipuri de Winstrol exista?

Exista Winstrol injectabil si Winstrol pastile. Ambele au acelasi scop, doar ca modul de administrare difera. Totusi, varianta injectabila este mai eficienta, dand rezultate mai bune si nu este toxica pentru ficat asa cum este varianta orala. Tocmai de aceea varianta injectabila este si mai scumpa. In general, 1ml de winstrol injectabil se gaseste pe piata la un pret de apoximativ 20 ron.

Winstrolul injectabil se gaseste pe piata sub mai multe nume, numele fiind variat de la producator la producator. De exemplu, cei de la Balkan Pharmaceuticals vand aceasta substanta sub numele de Strombaject, cei de la Pharmacom sub numele de Pharma Stan, cei de la Hilma Biocare sub numele de Stanozolol etc. Ca pret, varianta injectabila se numara printre cei mai scumpi steroizi.

Winstrol pastile se gaseste de asemenea sub mai multe denumiri pe piata, in functie de firma producatoare, iar in general concentratia unei pastile este de 10mg. Cei de la Balkan il comercializeaza sub numele de Strombafort. Exista atat Strombafort de 10mg, cat si Strombafort de 50mg de la Balkan. Cei de la Hilma Biocare il comercializeaza sub numele de Stanozolol, cei de la Pharmacom sub numele Stanos 10, cei de la Titan sub numele Stano Titan iar lista poate continua. Ca pret, varianta orala este destul de accesibila, cu preturi plecand de la 60 ron cutia.