blog
Diverse

Apa potabila din Romania

iunie 20, 2017 By

Nu mai stim ce sa facem ca sa consumam apa cat mai sanatoasa. Unii beau apa plata din comert, insa altii fac eforturi mai mari pentru a-si satisface nevoia zilnica de apa proaspata si pura si merg la cel mai apropiat izvor pentru a se aproviziona in mod constant. De ce insa sa nu alegem solutia cea mai simpla si cea mai la indemana, adica filtrele de apa potabila​ pentru frigider sau chiar pentru robinet? Filtrele pentru apa potabila pot fi disponibile in multe variante, iar asta include canile filtrante. Sa vedem de ce este atat de important sa folosim filtre de apa pentru a obtine o apa proaspata si pura.

● Daca reusesti sa obtii cea mai pura apa chiar la tine acasa, trebuie sa stii ca asta iti va aduce in primul rand sanatate si iti va mentine corpul tanar si energic. Daca bei destula apa zilnic, pielea ta va fi tot timpul hidratata. Pe de alta parte, stim ca deshidratarea nu e un lucru bun si poate duce la diverse afectiuni. Daca bem bauturi carbogazoase nu inseamna neaparat ca ne hidratam. Trebuie sa alegem nu doar apa de la robinet ci si apa cea mai pura.

● Retentia de apa apare atunci cand nu consumam destula apa proaspata, pentru ca ne obligam efectiv organismul sa retina cat mai multa apa, iar asta e ca un act de auto conservare a resurselor existente deja in organism. Apa proaspata si curata ne ajuta nu doar sa aratam mai tineri si sa fim mai sanatosi, dar si sa slabim in cazul in care avem kilograme in plus. Consumul de apa taie pofta de mancare, de aceea este bine sa bem un pahar cu apa nu doar dupa masa, ci si inainte. Vom manca mai putin.

● Apa curata este unul dintre combustibilii atat de necesari pentru functionarea sanatoasa a inimii si pentru eliminarea mai facila a toxinelor din corp. Si mai mult, daca iti mentii corpul tot timpul hidratat, vei avea tot timpul mai multa energie, pentru ca celulele musculare pot functiona mai mult timp fara ca muschii sa oboseasca. Cu alte cuvinte, apa este un combustibil si pentru masa musculara. Daca folosesti filtre de apa potabila, poti obtine acest combustibil vital chiar la tine acasa.

Dupa cum ai aflat pana aici, daca nu bei destula apa proaspata, iti pui sanatatea in pericol, pentru ca iti privezi organismu de acest elixir natural – apa pura. O alternativa excelenta la consumul apei imbuteliate este instalarea unor filtre pentru frigider sau pentru robinet, care sa ne aduca chiar in propria casa o apa proaspata si curata.