blog
Personale

Pompele funerare si banii castigati

mai 8, 2017 By

Pompele funerare si banii castigati

Am vorbit despre mfoarte multe chestii pe blogul meu si despre multe domenii de activitate din care lumea castiga anumite sume de bani, unele mai mici altele mai mari, astazi vreau sa va vorbesc despre ceva diferit, adica despre serviciile funerare si ce idei am avut in trecut. Biserica este una dintre cele mai mari afaceri la noi in tara, aceasta castigand bani din aproape orice, fie ca se naste un copil, fie ca se castoreste un cuplu, fie ca mai moare unul altul, biserica trebuie sa castige. Acum ne oprim doar la cei decedati si o sa vorbim putin despre pompe funebre si cati bani se castiga din acest domeniu.

Sincer sa fiu nu sunt o persoane fricoasa, ci mai mult una miloasa dar cand vine vorba de persoane decedate nu am nici un stres, pot sa il iau sa il mut de colo colo sa il pun in sicriu, ne fiindumi frica ca acesta se va ridica si ma va saluta. Multe dintre persoanele care se ocupa cu aceste lucruri au sange rece si au curajul sa faca asa ceva, pentru ca stiu si ei ca nu se va intampla nimic daca il pun in sicriu si il transporta la cimitir. Serviciile funerare castiga bani din multe lucruri pe langa vanzarea de sicrie si cruci, acestea vand si coroane, si tot ce trebuie pentru o inmormantare traditionala cum este la noi. In Focsani spre exemplu sunt foarte multe pompe funebre, si nu trebuie sa iti pui intrebarea “de ce?”, pentru ca iti dai seama din prima ca aceasta este o afacere destul de profitabila iar munca nu este una foarte chinuitoare. Foarte multi nici nu se gandesc la acest domeniu sau aceasta afacere, dar este una din care chiar se castiga, deoarece oamenii nu sunt nemuritori, iar acestia trebuiesc ingropati si le trebuie un sicriu, o cruce, sau mai stiu eu ce alte lucruri trebuiesc.

Am zis de Focsani pentru ca sunt din Focsani, dar ganditi-va la Bucuresti ca este capitala Romaniei, iar populatia de acolo este mult mai mare si serviciile funerare sunt din ce in ce mai multe pe fiecare sector. Spre exemplu servicii funerare sector 6 ar fi una dintre idei, acolo avand o populatie destul de mare iar banii vin foarte multi. Dar ca in fiecare afacere exista concurenta si trebuie sa faca in asa fel in cat clientii sa apeleze la ei si acestia sa ii atraga cu preturi sau diferite alte oferte care sa le fie accesibile celor ce cumpara sicrie, cruci, coroane etc. Sloganurile sunt din ce in ce mai difersificate acestea incercand sa atrga clientii doar din cateva cuvinte cum ar fi “Vrei,nu vrei, tot la noi ajunge” sau mai stiu eu ce alte sloganuri folosesc pompele funebre.