blog
Personale

Anvelope de vara mai ieftine pe internet

mai 7, 2017 By

Anvelope de vara mai ieftine pe internet

In ultima vreme fenomenele meteorologice devin din ce in ce mai ciudate, daca in urma cu cativa ani in luna Aprilie spre exemplu era foarte cald, anul acesta a fost foarte rece si am avut si am avut parte de un fenomen ne mai intalnit de 20 de ani, o iarna brusc intoarsa. Astazi vreau sa va vorbesc despre ceea ce mi s-a intamplat in acea perioada adica in urma cu cateva saptamani cand iarna s-a intors din drumul iei lung pana in luna Decembrie. In urma cu o saptamana inainte sa cada zapada din nou eu fericit ma duc schimb cauciucurile de iarna pe care le-am tinut pe masinuta mea pana in luna aprile, imi pun cauciucurile de vara toate bune si frumoase. La o saptamana distanta a cazuat zapada, “nu puteam eu frumos sa stau cu cauciucurile mele de iarna inca o saptamana maxim doua?” imi spun in gand.

Anul acesta am folosit cauciucurile de iarna pe care le-am cumparat anul trecut si care ma vor tine si iarna care vine, si acum am comandat anvelope vara pe care mi le-a montat baiatul la vulcanizare. Sincer sa fiu mai mult imi convine sa imi cumpar online ceea ce am nevoie decat sa ma mai duc prin oras pentru a le da bani multi celor ce vand astfel de anvelope. Sincer sa fiu fata de internet in magazinele de la mine din oras sunt diferente si de 20 30 de lei la anvelopa. Mi-am cumparat 4 anvelope Tigar 195/65/R15 pentru Ford Focusul meu, si chiar sunt multumit, preturile fiind foarte ok, am dat 167 de lei per bucata dar stiu ca sigur 3-4 ani nu le voi schimba, doar sa nu am vreo problema la masina si sa imi roada cauciucul, dar nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.

In urma cu cateva luni i-am dat comanda tot asa online unui prieten de anvelope pentru un Renault Symbol pentru ca diferentele de preturi si aici erau destul de mari, iar pe internet am gasit mult mai ieftine si de la o firma mai buna decat ceea ce gasisem la noi in oras. Foarte multe persoane au inceput sa isi comande anvelopele online si acum ii inteleg si eu de ce. Am gasit foarte multe site-uri cu anvelope dar ca si in comertul offline si aici sunt diferente de preturi de la un magazin la altul dar diferenta fata de offline este ca aici sunt preturile mai mici. Am inceput sa comanda aproape orice de pe internet pentru ca imi este mai simplu si mai comod asa decat sa stau sa ma duc sa caut pe ici pe colo ce imi trebuie, asa intru frumos pe calculator si la doar cateva click-uri gasesc ceea ce am eu cu adevarat nevoie. Cum am facut si cu anvelopele ce ziceam mai sus.