Cum e meseria de model de videochat? Ce spun fetele de la Global Models?

noiembrie 14, 2018 By

Tot mai multe tinere aleg meseria de model de videochat, și chiar mai multe dintre acestea realizează numai după câteva luni că și-ar dori să facă o adevărată carieră din asta!

Da, chiar poți face o carieră din videochat. Mulți oameni cred că acesta e doar o meserie la care tinerele apelează din lipsă de alternativă, sau doar o simplă meserie care să le permită să câștige mulți bani într-o perioadă scurtă de timp.

Însă, realitatea e complet diferită, multe tinere aleg videochatul și-și propun ă ajungă sus, să facă din asta o adevărată carieră. Dar cum și de ce? Cel mai bine ar putea răspunde la aceste întrebări niște tinere care lucrează în domeniu!

„Când m-am apucat de videochat nu știam că poți face o carieră din asta și că poți avea atât de mult succes. Îmi doream doar o meserie oarecum ușoară și bine plătită. Global Models mi-a demonstrat că videochatul înseamnă mai mult decât un simplu job, că videochatul e o adevărată artă și că poți ajunge foarte sus dacă îți propui asta.

M-am ambiționat, am învățat de la cei mai buni și iată-mă! Am un succes nemaipomenit. Am câștigat deja un premiu în industria premiilor din domeniu și vreau multe altele. Cum am ajuns aici? Am știut să aleg studioul potrivit, studioul care să mă motiveze și să mă facă să-mi doresc mai mult. Așa că, mulțumesc Global Models!”

Global Models„Navigam pur întâmplător când am descoperit site-ul www.globalmodels.ro. Din curiozitate am accesat site-ul și citind descrierile și review-urile mi-am dorit să încerc. Voiam să aduc o schimbare în viața mea, o schimbare în bine și iată că așa s-a întâmplat!

La început am crezut, la fel ca tot restul lumii, că din videochat se câștigă bine și atât. Însă cei de la Global Models mi-au demonstrat că se pot face atât de multe! Au investit foarte mult în mine, am simțit că am o meserie care mă ajuta să mă dezvolt nu numai pe plan financiar, dar și pe plan personal. Nici nu mi-am dat seama când, dar m-am și trezit că am fost nominalizată pentru un premiu important. Nu pot să descriu în cuvinte cât de mândră m-am simțit. Acela a fost momentul în care am știut că vreau să fac performanță!”

Videochatul oferă mult mai multe beneficii și avantaje decât un simplu job bine plătit. Tinerele care pornesc pe acest drum pornesc într-o descoperire a propriei ființe, a propriilor calități și puncte forte. Iar Global Models le învață cum să își pună în evidență cel mai bine toate aceste calități!

Vrei și tu să faci parte dintr-o astfel de echipă? Nu e chiar atât de greu, trebuie doar să prinzi curaj și să mergi la un interviu. Porțile studioului sunt mereu deschise pentru fete tinere și dornice de o nouă aventură în viața lor. Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare în viața ta!