blog
Personale

Lenjerii Cocolino la cea mai mare calitate

ianuarie 20, 2017 By

Vremea asta rece m-a inspaimantat si m-a facut sa ma hotarasc ca trebuie sa imi pregatesc locuinta asa cum se cuvine. Totul a inceput prin alegerea unor lenjerii Cocolino, atat in camera mea, cat si cea a copilului, pentru ca stiam ca tin de cald si in plus, arata si foarte bine. Am cautat putin prin magazine, insa nu am gasit ceva potrivit si materialele nu imi inspirau incredere, asa ca am zis ca nu mai pierd vremea si am riscat si am cautat magazine online de specialitate.

Am dat peste 2-3 site-uri insa nu prea mi-au placut modelele propuse, dar ulterior am gasit Casa New Concept pe care il recomand tuturor celor care au nevoie de lenjerii de pat. Am vazut ca aveau o multime de categorii, iar la fiecare dintre acestea aveau mai multe modele, iar la Cocolino erau peste 20 de variante, asa ca mi-a fost destul de greu sa ma decid.

De asemenea, m-au atras mult si preturile care sunt foarte ok, asa ca am comandat direct doua bucati, una la 179 de lei si una la 169 de lei, de dimensiuni diferite, una pentru patul meu de doua persoane si una pentru cel al copilului, de o persoana. Pentru mine am ales ceva simplu, cu niste patratele din doua culori imprimate, iar cea de-a doua ceva mai colorata si mai distractiva si pot spune ca s-a schimbat total atmosfera din camere. E foarte usor de observat cum un produs de calitate face diferenta si merita orice banut, iar Casa New Concept chiar mi-a castigat increderea si cand vine vara, cu siguranta ca tot la ei voi apela pentru a cumpara alte lenjerii ceva mai subtiri. Asadar, recomand oricui sa apeleze la Casa New Concept si sa nu se mai complice cu alte magazine si produse proaste.