blog
Personale

Job-uri online…

ianuarie 13, 2012 By

In perioada aceasta multa lume isi cauta un job. Un job se gaseste foarte greu tinand cont ca este si recesiunea aceasta globala dar mai sunt si oamani care au nevoie de angajati pentru ca profitul lor sa creasca. Oamenii inteligenti au afaceri care progreseaza si pe vreme de criza. Este foarte obositor sa te duci de colo colo sa cauti in ziare un loc de munca mai bine intri pe internet sa cauti un job pentru ca multe firme isi publica anunturile si online pentru ca este mult mai usor.

Acum in zilele noastre cele mai cautate job-uri sunt acelea online adica de content writer,traducator sau chiar designer web. Lumea online s-a ridicat foarte mult asa ca unele site-uri au nevoie de contet writeri profesionisti pentru a el crea articolele pentru ca acestia din urma sa fie platiti cu sume frumoase. Am descoperit si un site unde poti sa iti publici serviciile pe care le oferi.

– Publica job este una din sectiunile acestui site, unde oamenii isi angajeaza anumite persoane pentru diferite job-uri.

– Ofera-ti serviciile este tot o categorie asemanatoare numai ca aici tu iti oferi serviciile oferite si pretul pentru care lucrezi. De exemplu eu vreau sa imi public oferta mea de content writer intr-un public pretul si astept ca cineva sa doreasca serviciile pe care le ofer.