Personale

Investitile in imobiliare sunt rentabile

mai 27, 2016 By

Crezi ca banii tinuti intr-un cont bancar sunt in siguranta? Probabil ca da, insa randamentele bancare sunt din ce in ce mai scazute. Daca ai o suma de bani si te gandesti sa faci o investitie sigura, dar care sa fie si rentabila, solutia cea mai buna este sa investesti in imobiliare, sa achizitionezi un apartament nou cu 3 camere sau 4 camere in Bucuresti, care sa iti aduca un venit lunar si in acelasi timp sa-si conserve valoarea timp indelungat.

De ce apartamentele noi de 3 sau 4 camere in Bucuresti sunt o investitie rentabila?

In primul rand sunt spatioase, moderne si pot fi usor transformate in apartamente de lux care sa fie ulterior inchiriate pentru sume lunare consistente care sa asigure o amortizare rapida a investitiei.

Apartamentele noi sunt mai usor de inchiriat,mai ales daca sunt situate intr-o zona buna, asa cum este ansamblul rezidential Greenfield, din sectorul 1 al capitalei, amplasat in proximitatea padurii Baneasa.

Locuintele noi sunt construite cu tehnologii de ultima ora si beneficiaza de dotari moderne, care asigura un randament ridicat datorita costurilor mici de exploatare si durabilitate care determina o durata indelungata de viata dar si conservarea valorii in timp.

IMG_6278

Investitile in imobiliare sunt rentabile

Poate nu stiai, dar foarte multi din cei care vor sa faca o investitie pe termen lung se indreapta spre piata imobiliara datorita potentialului si evolutiei ascendente din ultimii ani.

Facilitatile in creditare au determinat o cerere in crestere pe intreg segmentul imobiliar ceea ce a generat o crestere de la an la an a preturilor, atat pentru zona de vanzare cat si pe cea de inchiriere.

Evolutia sectorului imobiliar va asigura randamente mai bune oricarei investitii facute pe aceasta zona decat plasamentul bancar.

Contacteaza acum un consultant de vanzari Greenfield care te va ajuta sa faci cea mai buna investitie si te va consilia ulterior in vederea inchirierii.

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72