Proiectele Mele

In noiembrie putem produce schimbarea !

iunie 7, 2016 By

In noiembrie putem produce schimbarea !

Nu am reusit sa realizam schimbarea la alegerile locale de Duminica, dar nu aceasta este marea schimbare, putini dintre voi cred ca stiti ca anul acesta este anul alegerilor, deoarece anul acesta sunt si alegerile parlamentare, acolo unde speram sa producem schimbarea. Momentan nu se stiu persoanele ce vor candida, dar eu va spun de acum, vor fi aceeasi care au fost si pana acum, speram la schimbare asa ca de ce sa nu o realizam, de ce sa votam aceeasi oameni care ne-au furat ani la rand, au taiat salarii, au miscorat pensii, au lasat oameni fara locuri de munca, au adus sute de legi nefolositoare si care ne obliga sa platim fel si fel de accize la aproape orice, mai ramane sa avem taxa pe aer, ca in rest avem pe orice. Nu vreau sa influentez pe nimeni, dar vreau sa va indemn la a vota oameni tineri si cu perspectiva de viitor, independentii sunt cei ce vor sa faca ceva, paritidele ce conduc Romania fiind toate corupte, nu toti oamenii din ele fiind si ei corupti dar o mare parte din ei.

Vreti sa facem ceva in Romania?

alegeri-2016-alegeri-locale-alegeri-parlamentare-legea-electorala-cum-se-voteaza

In noiembrie putem produce schimbarea !

Putem face orice, daca parintii si bunicii nostri au iesit in strada in 89 si au realizat ceva, putem face si noi o schimbare, acum nu trebuie sa mai iesim in strada, acum ne facem auziti prin intermediul internetului. De fiecare data cand a fost nevoie ati iesit in strada, ati organizat pe internet, si dupa aceea v-ati facut auziti in strada, dar nu s-a produs nici o schimbare, acum vrem sa fim auziti, dar nu prin vocea din strada ci prin ajutorul internetului acolo, unde putem fi auziti de generatia care poate produce schimbarea. Multi dintre voi cu siguranta nu veti ajunge sa cititi pana aici, dar le multumesc celor ce au reusit sa ajunga sa citeasca pana aici, nu sunt o persoana care vrea sa faca politica sau sa promovez politica chiar deloc, dar sunt profund dezamagit de ceea ce se intampla, suntem ultima tara in Europa din toate punctele de vedere, suntem facuti de ras prin fel si fel de articole in ziarele straine, iar prin alegerile de zilele trecute am fost facuti din nou cu ou si cu otet, deoarece tot noi votam persoanele corupte si persoanele care au probleme cu legea. Nu putem schimba totul intr-o zi dar intr-un an se poate, multi au promis ca o vor face, dar nici unul nu s-a tinut de cuvant. In tara noastra oricine ar veni la conducere este facut cu ou si cu otet de partidele vechi, deoarece cauta in gunoiul altora pentru a face rau. Nu este de mirare ca suntem condusi de oamenii care sunt in momentul actual.

Cat trebuie sa mai dureze aceasta era a coruptie, sunt profund dezamagit ca oameni ce sunt certati cu legea ajung primari, si oameni foarte inteligenti sunt facuti cu ou si cu otet, doar prin simplul fapt ca au candidat la postul de primar. La nivel national Partidul Social Democrat a fost superior fata de celelalte partide, acestia au iesit la fiecare alegere net superior celor ce au concurat cu ei. Am vrut schimbare dar mereu i-am votat, pe cine am votat? Unul dintre cele mai corupte partide din Europa, avand in componenta sa foarte multi oameni certati cu legea. A fost Partidul Democrat Liberal la putere, a fost rapid inlaturat de Partidul Social Democrat, a fost PNL la putere a fost inlaturat. PSD s-a aliat de fiecare data cu alte partide pentru a distruge conducerile, dupa aceea multi nu au observat ca s-a distrus alianta.

USL, va aduce aminte de ceva?

Uniunea Social Liberala parca se numea, a fost alianta intre PSD si PNL care a fost o uniune in potriva PDL. Au facut aceasta uniune pentru a castiga alegerile iar dupa aceasta s-a distrus, de curand PDL a disparut si a ramas doar PNL dar a preluat foarte multi membri din PDL, asta fiind o miscare numai buna pentru Partidul Social Democrat ca sa poata ataca. Presedintele Klaus Iohannis este unul dintre cei mai criticati presedinti, de ce? Deoarece acesta nu vorbeste mult dar face, si acestui partid nu ii convin aceste lucruri. Domnul Traian Basescu cel ce a condus tara atatia ani a fost criticat de fiecare data cum a avut PSD ocazia, dupa ce acesta si-a incheiat cariera de presedinte nu s-au mai auzit atatea scandaluri la TV despre acesta.