blog
Diverse

Activitati de team building benefice

mai 11, 2017 By

Activitati de team building benefice

Team buliding

Team buliding

In urma cu 3 ani si ceva dupa ce am terminat liceul, m-am hotarat sa ma inscriu in armata, toate bune si frumoase am incercat, si mi-am facut moftul. Am picat la fisa medicala pe motiv ca as avea ceva probleme la coloana lombara, ceea ce nu prea cred, in fine sa trecem la subiectul nostru de astazi si acela fiind activitatile de team building. Dupa ce am terminat chestia cu armata la aproape o saptamana m-am angajat in domeniul comertului, mai exact am inceput sa lucrez pentru renumita firma de sucuri Pepsi despre care am scris intr-un articol mai vechi in urma cu ceva timp. In perioada cat am lucrat la Pepsi sincer sa fiu nu prea am intalnit termenul de team building, sau de activati de genul.

A trecut timpul am inceput sa cunosc si eu ce este un job in domeniul comertului si ce inseamna sa lucrezi pentru o firma mare din domeniul bauturilor racoritoare, am avut cateva activitati ce este drept pe parcursul timpului petrecut la pepsi, care m-a apropiat mai mult de echipa cu care lucram. Am avut o perioada interesanta si placuta, am plecat de la Pepsi la Coca Cola, da cu totii o sa ziceti ca am plecat la concurenta, am plecat intr-o noua echipa unde nu cunosteam pe nimeni, dar unde aveam sa imi fac prieteni si colegi cu care sa ma inteleg superb.

Recomand tuturor activitatile de team building deoarece acestea ne fac sa ne apropiem mai mult unii de altii, iar pentru o scurta perioada de timp lasa munca si ne concentram cu totii pe alte activitati. Multe firme mari internationale organizeaza anual astfel de activitati pentru a suda mai bine echipele iar relatia de colegialitate dintre acestia sa fie mult mai stransa si sa ofere un randament mai mare in activitatile zilnice pe care le presteaza la job persoanele respective.