blog
CopiiDiverse

Tetine de la DR Brown’s si bebelusii

mai 11, 2017 By

Tetine de la DR Brown’s si bebelusii

De curand un prieten de al meu a devenit tatic, iar asta este o foarte mare responsabilitate pentru acesta, pentru ca este tanar si este pentru prima data cand se confrunta cu asa ceva. Meseria de tatic ca sa ii spunem asa nu este una deloc usoara, iar noi ca barbat ne descurcam mai greu cu cei mici, dar pana la urma ne descurcam. Cel mai greu lucru este cu schimbatul de scutece dar si cu baita celui mic. Sunt un iubitor al copiilor si intr-un viitor apropiat chiar imi doresc sa fiu tatic si sa am grija de iubitul meu copil. De curand am intalnit termeni noi cum ar fi tetine, probabil putini dintre voi ati auzit acest cuvant, eu unul am reactionat foarte ciudat cand am auzit cuvantul acesta pentru ca nu stiam ce inseamna sau cu ce se mananca.

Ca sa va explic intr-un nou paragraf ce este o tetina, tetina este capul acela de cauciuc din capul la biberon care se schimba foarte des pentru a nu prinde copil vreo bacterie. Sincer sa fiu cuvantul imi sine imi suna ciudat dar pentru moment nu am stiu ce si cum e cu acesta, pentru ca maicamea nu mi-a zis niciodata ca asa se numea chestia aia de la biberonu de care eram eu nedespartit si nu lasam pe nimeni sa se atinga de el. Am gasit pe internet cateva
tetine dr browns undele dintre cele mai cautate din ce am inteles la nivel national.

Copii in general la o varsta frageda sunt nedeslipiti de biberon asa cum am spus mai sus si despre mine, am ajuns la o anumita varsta si acum rad cu lacrimi cand imi povesteste maicamea ca eram de nedeslipit de biberon, si ca eram peste tot cu el. Alde maicamea au prins alte vremuri si nu era ca acum sa se chinuie asa mult cu un copil pe baza de sterilizare si schimbat mereu tetine, mereu la doctori, ce este drept nici eu nu am fost un copil bolnavicios si de cand ma stiu am un sistem imunitar destul de puternic.