3 sfaturi pentru inchirierea unui birou

octombrie 24, 2017 By

3 sfaturi pentru inchirierea unui birou

Daca esti la inceput de drum cu afacerea ta, trebuie sa te gandesti unde iti vei desfasura activitatea. Poate ca acum ti se pare in regula sa lucrezi de acasa, sau sa iti iei laptopul cu tine si sa te opresti cateva ore la o cafenea, dar nu va mai dura mult pana cand vei vrea sa ai intalniri oficiale cu clientii si colaboratorii tai si va fi nevoie sa angajezi cateva persoane care sa te ajute, iar pentru asta vei avea nevoie de un birou.

 

Desi gasesti o multime de birouri de inchiriat, iti recomandam sa iei in considerare urmatoarele 3 sfaturi inainte de a lua o decizie:

 

1. Cauta un spatiu ieftin

Indiferent ce afacere ai avea, va fi nevoie de cateva luni pentru a intra pe piata si a deveni cunoscut. Iar pana atunci, bugetul tau va fi limitat si va trebui sa ai grija sa nu il depasesti. De aceea este indicat sa iti cauti un spatiu cat mai ieftin, chiar daca asta inseamna ca va fi mai mic. Gandeste-te daca ai cu adevarat nevoie de un birou pe cea mai circulata zona din oras, la primul etaj sau cu intrare din strada si fa mici compromisuri asa incat sa iti tii bugetul sub control.

 

2. Economiseste cu mobila si echipamentele

Pe langa chirie, trebuie sa iei in considerare si alte cheltuieli lunare cum sunt cele cu apa, curentul sau gazul. Iar dupa ce ai terminat de platit aceste cheltuieli, trebuie sa te gandesti si cum iti vei echipa biroul asa incat sa fie cat mai practic si primitor. Poti face economii considerabile daca alegi sa cumperi mobilier second-hand si chiar calculatoare, imprimante si ale echipamente pe care le poti inlocui ulterior cu unele de ultima generatie daca este cazul.

 

3. Apeleaza la un agent

Povestile cu antreprenori aflati la inceput de drum care au inchiriat spatii pentru afacerea lor si au descoperit dupa ca acestea aveau probleme grave sunt foarte dese. O astfel de situatie iti poate stopa activitatea si te poate costa mult. De aceea, cea mai buna solutie este sa apelezi la un agent imobiliar care stie ce spatii sunt disponibile, care proprietari sunt de incredere si in ce stare sunt spatiile respective.

 

Agentii de la Royal Imobiliare sunt profesionisti si au ani de experienta in acest domeniu, asa ca nu ezita sa apelezi la ei pentru a gasi birouri de inchiriat in Ploiesti!