Interesante

Jocuri si jucarii care nu trebuie sa lipseasca din curtea unui copil

octombrie 23, 2017 By

Jocuri si jucarii care nu trebuie sa lipseasca din curtea unui copil

Copiii adora sa se joace si nu este nimic mai mult ce le place in afara de sentimentul de a fi facuti sa se simta rasfatati. De aceea, parintii care locuiesc la curte de multe ori ia acest lucru ca pe o reala provocare si din dorinta de a le face pe plac copiiilor, de multe ori ajung sa construiasca adevarate spatii de joaca pentru copii chiar in curtea casei. Fara dar si poate din curte nu pot lipsi leaganul, trambulina, trotinete, biciclete, etc., jocuri si jucarii pe care orice copil le doreste. Iata care sunt unele dintre obiectele de distractie care nu ar trebui sa lipseasca din curtea unui copil:

Leaganul cu siguranta este unul dintre cele mai importante obiecte cand vine vorba de joaca. Cati dintre noi nu au avut chiar si improvizat de catre parinti un leagan in care sa ne dam cat este ziua de lunga? Orice copil va fi incantat sa il incerce de fiecare data cand va iesi in curte la joaca.

Toboganul este foarte util pentru distractia celor mici. Sunt confectionate din material plastic, destul de rezistent, au o greutate mica și se pot muta din loc in loc, in functie de dorintele tale sau ale copilului. Dupa cum bine stiti, acesta nu lipseste de la nici un loc de joaca, deci nu ar trebui sa lipseasca nici din curtea dumneavoastra.

Daca dispuneti de o gradina cu destul spatiu puteti sa optati si pentru un balansoar care cu siguranta il va incanta pe copilul dumneavostra.

Bicicleta este potrivita pentru copiii de toate varstele, pe care fiecare parinte o achizitioneaza copilului sau de la varste cat mai mici. Cu ajutorul bicicletei copiii pot invata foarte multe lucruri, astfel incat aceasta nu ar trebui sa lipseasca din curtea dumneavoastra daca dispuneti de un spatiu mai mare pe care sa il poata folosi.

In aceeasi categorie intra si trotineta, pentru care puteti amenaja dumneavoastra propria pista pe care cel mic sa o poata folosi.

Cutia cu nisip, lopatica, grebla su galetusa cu apa sunt jucariile copilariei. Toti copiii ador sa faca castele de nisip sau diverse alte forme cu ajutorul nisipului si nu este nimic mai potrivit ca acestea pentru ca cei mici sa isi ocupe timpul in zilele calduroase de vara cand se joaca in aer liber cat este ziua de lunga.

Piscina asigura distractie garantata pe timp de vara si daca ai amplasat una in curtea casei tale atunci cu siguranta esti castigat. Copilul isi va petrece timpul sub atenta dumneavoastra spraveghere, distractia fiind garantata.

Trambulina nu este iubita doar de cei mici, cat si de adulti in aceeasi masura. Fiecare copil iubeste sariturile pe trambulina, astfel incat aceasta va bucura orice copil care o va avea chiar acasa. Exista numeroase tipuri de trambuline, de aceea in momentul in care optati pentru una, alegeti o varianta care sa sustina o greutate mai mare, deoarece cu siguranta veti avea curtea plina de copii doritori sa o incerce.

Casuta sau cortul din gradina. Acestea pot fi cumparate sau pot fi improvizate chiar de catre parinti acasa. O casuta poate fi construita foarte usor si puteti prrofita de acest lucru pentru a lucra cu copilul dumneavoastra in echipa pentru a duce la finalizare acest proiect.

In concluzie, nu trebuie sa fiti un expert in amenajari locuri de joaca ci aveti nevoie doar de putin spatiu si cateva lucruri care stiti ca o sa ii ofere copilului dumneavoastra clipe de bucurie.