AutoDiverse

A venit momentul pentru o revizie la masina

mai 6, 2018 By

Weekend-ul trecut am vrut sa fac o plimbare cu prietenii si am plecat la drum cu masina parintilor. Avusesem de mult timp planuita aceasta excursie si am avut si norocul sa ne bucuram de o vreme calda si un cer insorit, perfect pentru niste poze reusite. Aproape ajunsi la destinatie am intampinat probleme cu masina. Fiind autoturismul parintilor m-am panicat si am hotarat impreuna cu prietenii sa cautam un service auto profesionist care sa indeparteze orice problema.
Odata ajunsi la service am fost intampinati de oameni muncitori care mi-au inspirat incredere si am fost sigur ca masina mea este pe maini bune. Nu ma pricep in domeniu si nu aveam habar daca vehiculul are o problema serioasa sau nu, dar am fost linistiti de catre mecanici, care ne-au spus ca este ceva minor si vor rezolva totul in scurt timp.

Asa ca am plecat la o plimbare cu ceilalti, fiind sigur ca masina va fi pe mana unor persoane calificate si responsabile.
Recunosc ca am fost putin temator inainte pentru ca avusesem o experienta mai putin placuta cu un service auto, asa ca m-am gandit de doua ori inainte daca ar trebui sa o duc sau nu.
Am cautat acest serivce online si m-am linistit cand am vazut ca are un parteneriat cu un magazin de piese auto si colaboreaza cu cei mai renumiti importatori de piese auto din tara.

Acel magazin ofera o gama variata de produse, de la baterii auto la ulei si alte consumabile, asa ca este locul perfect pentru orice iubitor de masini.  Daca iti doresti sa achizitionezi piese auto online o poti face si poti beneficia de preturi reduse la manopera.
De cand am intampinat aceste probleme am inteles ca revizia este foarte importanta si am fost convins ca acel service auto este cel mai bun din oras datorita personalului extrem de calificat, dar si datorita echipamentelor cu care ei lucreaza.