blog
Interesante

Uscatoare de maini

iunie 18, 2017 By

Uscatoare de maini

 

Ai afacerea si biroul tau? Atunci ofera-le angajatilor tai cea mai buna experienta si cea mai sanitara metoda de uscare a mainilor. Renunta la servetele care se consuma fara gandire si achizitioneaza chiar acum pentru angajatii tai sau chiar pentru uzul tau personal un uscator de maini profesionist.

Specialisti site-ului www.clinit.ro iti ofera acum o gama larga de tipuri de uscatoare de maini, care mai de care mai bune si mai adaptate nevoilor tale personale. Aceste uscatoare pun la dispozitia ta si a angajatilor tai o putere economica mare din punct de vedere al consumului de energie precum si o putere mare de uscare, asa este un produs efficient, atunci cand ofera productivitate pe costuri mici. Costul de achizitionare al acestuia va fi cu siguranta amortizat in cateva luni deoarece vei evita consumul de hartie care in orice comapnie este consumata fara a lua in considerare poluarea mediului. Stiti si voi acel tip de om care atunci cand utilizeaza hartia pentru sters pe maini el ia mai mult decat ii este necesar si astfel rezulta o utilizare iresponsabila a hartiei de sters pe maini. Daca vorbim de utilizare ineficienta, procesul de creare a acestor hartii este unul care polueaza mediul ambient, daca ai oportunitatea de a reduce nivelul de poluare in aceasta lume, fa sit u un pas pentru asta. Uscatoarele profesionale de maini nu doar ca protejeaza mediul dar iti protejeaza si afacerea prin acest consum redus si eficienta crescuta mentionata mai sus. Daca ar fi sa excludem toate cele spuse mai sus, cel mai de pret castig al acestui aparat professional este castigul de timp, ai nevoie de mai multe uscatoare de maini? Nu, ele sunt eficiente si usuca complet mainile in doar cateva secunde, asa eviti mizeria hartiilor de sters pe maini sau poate chiar evita situatia in care stergerea mainilor se face pe materialele de imbracaminte ale tale.

Asadar, upgradeaza-ti chiar acum afacerea sau stilul personal de viata si renunta la prosoapele de hartie sau de material si inlocuiestele cu uscatoarele de maini profesionale. Aceste uscatoare te salveaza atat timp cat si bani. Uscarea mainilor se face in intervalul a catorva secunde(in functie de tipul de uscator ales) si consumul de energie utiilizat de acestea este redus. Renunta la hartiile si mizeria lasata de acestea precum si la gandirea ca o sa speli de nenumarate ori prosoapele de maini, cea mai eficienta varianta de uscare si dezinfectare complete a mainilor este un uscator professional gandit in acest sens.