blog
Personale

Untold e aici, ofertele pentru inchiriere apartamente Cluj nu mai sunt

august 3, 2016 By

Odata cu festivaul de muzica Untold toata lumea a inceput sa caute de mult timp, sau chiar acum pe ultima suta de metri, oferte pentru inchirieri apartamente in Cluj pe perioada festivalului. Am vazut agentii imobiliare care ofereau aceste servicii, dar si simpli oameni care isi puneau la dispozitie apartamentul personal pentru a fi inchiriat si la un pret destul de mare. Cred ca in acest fel multi isi vor completa bugetul pentru o vacanta frumoasa.

Ma gandesc ca in astfel de perioade, cand se desfasoara un festival atat de mare, daca nu ai rezolvat din timp problema cu cazarea iti va fi mai greu sa gasesti ceva pe ultima suta de metri.

Stim cu totii ca multi vor profita de acest lucru si vor oferi o sansa salvatoare celor care nu s-au organizat din timp. Ei vor veni in sprijinul acestora cu oferte pentru inchiriere de apartamente in Cluj, la un pret destul de ridicat, insa, pentru un festival cu artisti internationali, cazarea putin mai piperata nu conteaza. Cand vrei sa il vezi pe Tiesto sau Like Mike nu te mai gandesti ca ofertele pentru cazare sunt extrem de exagerate, ca pret.

Toata lumea vrea sa mearga la acest festival si toti cauta bilete sau cazare. E o adevarata nebunie, insa multi spun ca merita. Este unul din cele mai mari festivaluri din tara noastra si numele care vor fi pe scena iti taie rasuflarea. Asadar, cum sa nu vrei sa mergi si tu la un astfel de festival?

Untold le promite iubitorilor de muzica house o experienta unica, multa distractie si cei mai buni DJ din intreaga lume. Cu astfel de promisiuni, cum nu ai vrea sa participi si tu la asemenea eveniment. Cu siguranta este cel mai mare festival din tara noastra si multi nu vor sa rateze aceasta experienta. In plus, editia de anul trecut a fost extrem de reusita si cu siguranta cei care au participat la prima editie se reintorc, de data aceasta si cu alti prieteni.

Oraganizatorii se asteapta la foarte multa lume, chiar mai multa decat la prima editie. Din toate acestea reiese ca in aceasta perioada Clujul va fi extrem de aglomerat, cu multa agitatie si multi iubitori de muzica.

Asa cum spuneam, optiunile pentru cazare sunt numeroase, insa acum, pe ultima suta de metri va fi cam greu sa gasesti o oferta la un pret decent. Cu toate acestea, inca foarte multe persoane cauta locuri de cazare, iar ofertele pentru inchiriere apartamente in Cluj pe perioada festivalului se gasesc peste tot.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027