blog
Interesante

Ungureanu Mihail conduce excelent Firma de Servicii Funerare Topoloveni

ianuarie 4, 2020 By

O firma ofera clientilor produse si servicii excelente, cand este condusa foarte bine, fiindca salariatii iau ca model de conduita la locul de munca pe managerul lor.

In plus, nu poti sa nu depui eforturi sa faci totul la superlativ, cand ai la indemana tot ce iti trebuie sa iti indeplinesti la timp si foarte bine sarcinile de lucru.

Prin ce se face remarcata firma de Servicii Funerare Topoloveni  condusa excelent de Ungureanu Mihail?

1. Se afla in topul celor mai bune firme de profil din Romania cu program non-stop.

Familiile care s-au confruntat cu un deces in zile de sarbatoare sau la sfarsit de saptamana, la orele la care toti oamenii dorm, stiu cat de important este acest lucru. Sa stai treaz, sa il ajuti pe cel drag sa nu se teama de moarte si sa il conduci pas cu pas catre lumea de dicolo este extenuant. Nimeni nu merita sa moara singur si in parasire.

Dar ce simti, cand te afli singur cu decedatul, iar acesta a trecut in nefiinta la o ora la care toata lumea doarme profund?

Rudele care ar putea sa te ajute sunt departe si ele, si este posibil sa nu iti doresti sa le sperii sunandu-le la miezul noptii.

Nu este asa ca este linistitor sa stii ca la orice ora ai suna la firma de servicii funerare, angajatii ei vor veni sa il preia si sa il pregateasca de ceremonie?

Ungureanu Mihail isi organizeaza echipa in asa fel, incat cineva sa fie de serviciu si noaptea, fiindca apartinatorii trebuie sa fie ajutati in momentele de cumpana sufleteasca.

2. Spiritul de echipa isi spune cuvantul si cand se lucreaza in regim de urgenta, la cererea familiei. Echipa are roluri bine stabilite, astfel ca in ziua inmormantarii decedatul va fi pregatit si dus de la capela la cimitir, familiei i se vor inmana actele de deces, la cimitir se vor aduce cosurile cu colaci si cu coliva, pachetelele cu mancare vor fi impartite si ele, iar la sfarsit lumea va fi invitata la masa de pomenire, care va fi si ea bine organizata.

Toate acestea sunt posibile fiindca firma dispune de echipamentele necesare ca decedatul sa fie spalat, imbalsamat, imbracat si asezat in sicriu. Toata recuzita aceasta se afla in stocul firmei.

Exista personal cu experienta care se straduieste ca totul sa fie perfect, fiindca asa a invatat de la manager si de la cel care a pus la punct dispeceratul national 07Funerare.ro, dar exista si sali autorizate de imbalsamare si de pregatire a meselor de pomenire.

3. Masinile funerare sunt autorizate pentru un astfel de transport pretentios si sunt conduse atent de soferi responsabili.

4. Personalul este empatic si respectuos, comunicarea cu apartinatorii este 100% etica, familia indurerata nu va avea nimic de reprosat, fiindca totul va fi impecabil.

Este bine sa fii informat si daca esti in situatia de a contacta o firma de servicii funerare, fiindca nu se stie cand vin incercarile asupra ta.

07Funerare.ro reprezinta girul calitatii, iar prezenta unei firme de pompe funebre in baza de date a acestui dispecerat national se datoreaza serviciilor de calitate premium pe care le ofere clientilor.