blog
Auto

Un mare plus de la Chevrolet

decembrie 7, 2016 By

Un mare plus de la Chevrolet

Chevrolet este o parte din grupul General Motors. Sub brand-ul Chevrolet se produc peste 20 de modele de masini. Acestea, la inceput au fost fabricate in SUA, dar productia s-a extins si in afara Statelor Unite in tari precum: Argentina, Brazilia, Mexic, India, Japonia, etc. Acestea au ajuns chiar si in Europa, dar in 2015 General Motors a decis renuntarea la ramura europeana a brandu-ului. Pe site-ul Chevrolet Romania este specificat faptul ca nu se mai produc modele noi.

Acest lucru ar putea sa ii sperie putin pe cei care isi doresc o masina Chevrolet, dar nu este cazul deoarece masinile inca se mai pot cumpara. Piese auto Chevrolet se gasesc inca pe piata, pentru cei care detin deja un astfel de autoturism.

Sigla brand-ului este reprezentata de semnul plus. Acest lucru poate fi interpretat si din punct de vedere stilistic ne poate duce cu gandul la faptul ca masinile Chevrolet sunt un mare plus pentru fiecare client, deoarece au o istorie in spate, sunt multe modele disponibile, piesele de schimb se gasesc usor. Un mare plus pe care il aduce Chevrolet este si faptul ca produce masini pentru toate gusturile si nevoile. Astfel exista modele mici, de exemplu, Matiz, modele mai mari, de familie cum este Nubira, de exemplu sau modele tip camioneta cum este Chevy Colorado.

Masinile, cu toate ca nu se mai produc in Europa, inca se gasesc pe piata. Indiferent daca optam sa ne cumparam o masina noua sau una second-hand, trebuie sa avem in vedere ca la un moment dat vom avea nevoie de piese de schimb. Indiferent ca se arde un far sau ca trebuie schimbat un filtru, trebuie sa stim exact la cine sa apelam si de unde sa cumparam piesele de care avem nevoie. Faptul ca se gasesc piese online pentru toate modelele Chevrolet este un alt plus pe care il are acest brand. Usurand astfel munca oricarui client, piesele vor fi livrate acasa, fara prea multa oboseala din partea clientului. Intrand pe site, ii e foarte usor sa aleaga modelul masinii si sa comanda exact piesa sau piesele de care are nevoie.