Personale

Ultimii ani din viata mea

ianuarie 16, 2016 By

In ultima vreme nu prea am mai vorbit despre viata mea si despre ce mai fac, asa ca prin acest articol vreau sa va mai spun cate ceva despre mine.

Si incep asa, am 20 de ani fac 21 peste putin timp, in ultimii ani m-am dedicat foarte mult invatatului, si aici nu ma refer pentru scoala sau alte chestii de genul ci ma refer la faptul ca m-am dedicat documentarii despre internet. Internetul este cea mai buna sursa de profit de unde poti scoate bani din nimic, asa cum fac foarte multi in ziua de astazi, fie ca scrii un articol, fie ca te ocupi de campanii de link builiding, fie ca iti creezi un site il urci il faci destul de puternic si il vinzi, astea sunt doar cateva activitati din viata online prin care puteti castiga un ban. Eu unul in ultimii ani am invatat foarte multe, si am inceput sa castig bani din activitatile online, fie ca am scris articole, fie ca am fost data entry pentru diferite site-uri, ori ca m-am ocupat de campanii seo si am aplicat strategii proprii am facut foarte multe lucruri din care mi-au iesit bani. Multi vor sa ajunga ca castige bani din internet dar niciodata nu o sa faca asta daca nu isi bat putin capul, sunt activ in lumea online din vara anului 2010 atunci cand am incercat pentru prima data sa creez un site de la 0 fara platforma WordPress sau Blogger. Am inceput sa ma joc cu HTML am creat chiar site-uri frumoase, simple dar foarte ok din punct de vedere al navigatiei pe acestea si al designului. Odata cu trecerea anilor am inceput sa invat sa utilizez WordPress, si a fost una dintre cele mai stralucite idei ale mele de a ma muta de pe HTML simplu pe WordPress, deoarece este mult mai simplu de creat. Am invatat sa folosesc, editez, si sa ma joc cum vreau eu cu aceasta platforma, ce este drept este ca ma iubit practic sa invat ceva nou si chiar mi-a prins bine aceasta schimbare.

Ce am invatat in ultimii 6 ani ?

  1. Am invatat ca banii nu se castiga doar prin munca fizica ci mult mai multi bani se castiga daca iti pui putin capul la contributie.
  2. Am mai invatat si ca daca nu te dedici unui lucru niciodata nu vei reusi sa il realizezi.
  3. Mi-am dezvoltat foarte mult abilitatile de comunicare si negociere.
  4. Am invatat ca daca ajuti la randul tau vei fi ajutat.

Si am mai invatat si multe alte lucruri dar cele 4 de sus sunt cele mai importante.