blog
Diverse

Ulei de canepa benefii pentru o sanatate de fier

decembrie 26, 2019 By

Ulei de canepa benefii pentru o sanatate de fier

Canepa este o planta ale carei frunze si flori contin o substanta cunoscuta sub numele de THC. Uleiul de canepa este folosit in tari precum Canada, Marea britanie sau Germania pentru proprietatile pe care le are.  In Romania acesta este mai putin cunoscut dar oamenii care se documenteaza cu adevarat au inteles care sunt beneficiile aduse de acesta. 

Uleiul de canepa este singurul ulei care contine acid gamma-linolenic iar efectului acestuia asupra sanatatii tale sunt multiple: antiinflamatoare, anticancerigene, ajuta la scaderea colesterolului, trateaza dermatitele, accelereaza metabolismul dar ajuta si la arderea grasimilor.

Uleiul de canepa joaca un rol extrem de important in mentinerea sanatatii cardiovasculare.  Omega 3 este un produs care se regaseste in uleiul de canepa si ajuta la reducerea tensiunii arteriale.

Daca iti doresti sa afli mai multe atunci poti cauta pe internet ulei de canepa beneficii si vei vedea cat de bun este si cat de mult te va ajuta sa ai parte de cele mai bune rezultate.

Este perfect si pentru piele dar si pentru parul tau. Daca vrei sa arati bine trebuie sa urmezi un tratament cu ulei de canepa. Il poti pune intr-o masca de fata sau de ce nu il poti folosi imediat dupa baie, vei avea parte de o piele perfecta. In plus uleiul de canepa te ajuta sa diminuezi ridurile. Trebuie sa iti faci masaj cu acest ulei ori de cate ori ai ocazia. Daca vrei sa ai parte de cele mai bune rezultate atunci este recomandat sa iti faci masaj zilnic cu ulei de canepa.

Daca doresti sa ai parte de cele mai bune rezultate atunci iti poti pregati o masca cu ulei de canepa si vei vedea tenul tau va avea parte de cele mai bune rezultate. Pielea ta va fi mai hidratata si mai perfecta decat iti poti da seama. 

Uleiul de canepa se mai poate folosi si la salate sau la preparate fara foc. In schimb nu este recomandat la gatit si la prajit deoarece oxideaza. Trebuie sa il incerci si asa vei vedea cate beneficii iti poate aduce.