blog
Diverse

Tu stii sa alegi bradul corect?

decembrie 19, 2016 By

Alegerea bradului de Craciun reprezinta zilele acestea una dintre principalele activitati pe care multi dintre noi sunt nevoiti sa le faca. Aceasta se adauga multor altor activitati pe care trebuie sa le facem in preajma sarbatorilor de iarna si care la prima vedere sunt mult mai complexe decat alegerea bradului de Craciun. Chiar daca la prima vedere achizitionarea bradului reprezinta o actiune foarte simpla de executat, realitatea este cu totul si cu totul alta. Sau cel putin in cazul meu achizitionarea bradului de Craciun in ultimii ani nu a fost o actiune foarte simpla. In acest an datorita criteriilor pe care le-am aplicat aceasta achizitie a fost mult mai simplu de realizat mai ales in conditiile in care banii necesari acestei achizitii au provenit dintr-un credit cu buletinul. Pentru ati simplifica si tie munca iata cateva criterii de care trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona bradul de Craciun.
brad
Chiar daca multi dintre noi sunt tentati sa cumpere un brad cat mai inalt si cat mai bogat din punct de vedere al crengilor acest lucru nu este intodeauna o idee buna, mai ales in situatia in care spatiul in care vei impoodobi bradul nu este unul prea mare. Pentru a imbina utilul cu placutul masoara foarte bine inainte de a pleca de acasa spatiul in care urmeaza sa amplasezi bradul de Craciun. Aceasta masurare trebuie sa cuprinda atat inaltimea camerei cat si lungimea acesteia. Aceste valori reprezinta primul criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand te uiti dupa brazi. Pentru a-ti usura decizia exclude din start brazii care nu se incadreaza in aceste dimensiuni.
Pentru a putea parfuma incaperea cu aroma sa dar si pentru a nu fi nevoit ca in fiecare zi sa culegi acele de brad de pe jos, bradul pe care urmeaza sa il achizitionezi trebuie sa fie cat mai proaspat. Cum iti dai seama de acest lucru? Prin analizarea foarte atenta a acestuia. Culoarea vie a acestuia precum si faptul ca emana un miros de brad foarte puternic reprezinta cele mai importante criterii care iti transmit faptul ca bradul este proaspat taiat motiv pentru care nu trebuie sa mai stai pe ganduri si sa il achizitionezi, asta in conditiile in care acesta se incadreaza in masurile pe care le ai.

Chiar daca criteriile enuntate mai sus ti se par banale in cazul meu au dat rezultate, motiv pentru care iti recomand si tie sa apelezi la aceste crtierii in momentul in care achizitionezi bradul de Craciun.